Keukens naar uw smaak

MHK KeukenExpert gaat vor service, kwaliteit en betrouwbaarheid

Het merk MHK KeukenExpert is al 30 jaar het kwaliteitskeurmerk voor “Een heel persoonlijke keuken”. Alleen keukenspeciaalzaken die overtuigen door persoonlijk advies, een service van de bovenste plank, gerenommeerde merken en kwalitatief hoogwaardige producten, mogen optreden als MHK KeukenExpert. Zo kan de keukenconsument er zeker van zijn dat in elk van de 900 MHK KeukenExperts in Europa, keukenspecialisten zich om hun wensen bekommeren en een unieke keuken samenstellen op basis van hun behoeften.

Al bij een eerste bezoek reageren klanten enthousiast: dat is te danken aan goede showroom presentaties, die steeds actueel zijn en een ruime keuze aan nieuwe keukens en innovatieve techniek voorstellen. De showroomkeukens zijn smaakvol ingericht, zodat men echt zin krijgt om erin plaats te nemen, vrienden uit te nodigen en samen aan het koken te gaan. Hier wordt al snel duidelijk dat de keuken steeds belangrijker wordt als woonruimte. Ze dient als ontmoetingsplaats, een plaats waar men gezellig samen gaat zitten om te praten, zoals in een café of restaurant. En wanneer men zoveel tijd doorbrengt in de keuken, verwacht men dat deze bijdraagt aan het innerlijke welzijn. Om een dergelijke keuken te creëren, moet men behalve over ervaring in keukenplanning ook beschikken over inlevingsvermogen, mensenkennis en uiteraard feeling voor binnenhuisinrichting.

Dat zijn eigenschappen waardoor MHK KeukenExpert zich weet te onderscheiden, van Amsterdam tot Wenen en van Berlijn tot Madrid. Het merk kan bogen op een uitstekende reputatie, omdat wij goed luisteren naar onze klanten, hun wensen realiseren en daarbij competent advies geven, zowel op het gebied van keukentechniek als inrichting. Van ons kunt u zowel creatieve oplossingen om de ruimte optimaal te benutten verwachten als advies bij de keuze van milieuvriendelijke inbouwapparaten. Gestandaardiseerde oplossingen zoekt men hier tevergeefs. Elke adviseur neemt de tijd om naar klanten te luisteren en gevolg te geven aan hun wensen.” Om de klant correct advies te kunnen geven, moet elke adviseur uiteraard goed vertrouwd zijn met de producten - ongeacht of het gaat om keukenkasten, spoelbakken of elektrische apparaten – en de voordelen en producteigenschappen kunnen uitleggen.

Goed opgeleid personeel is van belang


Om dat te garanderen, volgen onze adviseurs regelmatig opleidingen. En zo kunnen de adviseurs van MHK KeukenExpert niet alleen informatie verstrekken over de productkenmerken en de gebruikte materialen, maar ook over de milieuvriendelijkheid en het eventuele energiebesparingspotentieel. Verder kunnen ze een demonstratie geven van de voordelen van de stoomkoker, de juiste werkhoogte bepalen en apparaten zowel optisch als functioneel de juiste plaats geven.

Individuele begeleiding en hoge service


Die filosofie blijkt ook uit de dienstverlening: van de opmeting ter plaatse over de gewenste termijn en de hulp bij renovatiewerken (tegels en elektriciteit bijv.) tot een gunstige financiering. Bovendien wordt de keuken door deskundige monteurs geplaatst. Die passen wanneer dat nodig is, de nieuwe kasten ter plaatse heel precies aan. Wanneer ze de keuken verlaten, is die netjes gepoetst en klaar om voor de eerste keer gebruikt te worden.

Complete dienstverlening voor best prijs

En het allerbeste: die individuele keukendroom – door een vakman geleverd en met een complete dienstverlening – heb je voor de beste prijs. Want als partners van de MHK Group, de grootste vereniging voor de keuken- en meubelhandel, genieten de aangesloten vakhandelaars van de gezamenlijke inkoop voor de meer dan 2.000 MHK-partners in Europa. Door die uitstekende voorwaarden kunnen de ondernemingen voor alle producten concurrerende prijzen aanrekenen.

Maar: alleen keukenbedrijven die door individuele adviezen, kwaliteitsmerken en hoogwaardige producten overtuigen, kunnen als ‘MHK KeukenExpert’ erkend worden. Want dat label is al meer dan 30 jaar de kwaliteitsgarantie voor ‘heel persoonlijke keukens’. Wanneer mogen we u bij een ‘MHK KeukenExpert’ begroeten?

Keukens naar uw smaak

Een heel persoonlijke keuken

Kruiden in uw keuken

De KeukenExperts lokaal advies

Keukens naar uw smaak

Oppervlakken en patronen

Keukens naar uw smaak

Tevredenheid van de klant

Keukens naar uw smaak

Realistische kijk met de 3D-animatie 

Keukens naar uw smaak

Dreamkeuken van MHK KeukenExpertsMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.
Bloksma Keukens Leimuiden BV