Brussel

Een verleidelijke stad

Reusachtig grote chocoladekogels, zo liggen de Brusselse pralines in de etalages van de chocolatiers: rond kerst is Brussel een unieke verleiding.

In de straten in het centrum van de Europese hoofdstad hangen geuren die de kerststemming opwekken. Wie in de winter overdadig wil genieten van chocolade, is in Brussel op de juiste plek. Hier maakte Jean Neuhaus aan het begin van de 20e eeuw de eerste gevulde praline. Vandaag de dag is het merk "Neuhaus" wereldbekend en in de binnenstad van Brussel bijna overal aanwezig. De thuisbasis bevindt zich in de Galerie de la Reine 25-27.

Ook bij Leonidas en Godiva vindt u pralineklassiekers. Designchocolade is verkrijgbaar bij Pierre Marcolini in de Rue de Minimes 1. Geselecteerde lekkernijen zijn te vinden bij Frederic Blondeel, Quai aus Briques 24 en Laurent Gerbaud van "A. M. Sweet", Rue des Chartreux 4. Zin in meer? Ga dan naar het chocolademuseum aan de Grand' Place 13! Daar kunnen bezoekers erachter komen hoe pralines worden gemaakt en waar cacao vandaan komt.

Brussel

BrusselMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.