Keukenmagazine 2022

20 K E U K E N M A G A Z I N E 2 0 2 2 / / L E V E N D O E J E I N D E K E U K E N J e beslist zelf wat je wilt kopen en wat niet. In het volle besef dat duurzame producten beter zijn voor het milieu en je portemonnee. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hoge kwali- teit inmiddels haast gelijk staat aan duurzaamheid. Daarbij geven natuurlijke materialen een gevoel van geborgenheid en passen deze duur- zame grondstoffen perfect in een moderne keuken. HOUTACCENTEN Wie de natuur in de keuken wil halen zit met hout altijd goed. In combinatie met andere ma- terialen kun je zelfs een hele chique uitstraling bereiken. Echt hout straalt altijd veel warmte uit, terwijl de nerfpatronen en de kleur elk element volstrekt uniek maken. Daarnaast heeft hout een positieve invloed op het binnenklimaat. De mees- te producenten zien er zelfs op toe dat er alleen met gecertificeerd hout wordt gewerkt, bijvoorbeeld bij houten werkbladen. Maar let op: te veel verschillende houtsoorten door elkaar maken de ruimte al gauw onrustig. KWALITEIT & DUURZAAMHEID 1 2 3 1 Donker natuurhout en mat zwart? Deze keuken laat zien hoe indrukwekkend en elegant die combinatie uitpakt. 2 Een har- monieuze combinatie van een licht houtdecor en eenvoudig wit. Daar word je blij van. 3 Zacht-zwarte fronten en een visueel per- fect aansluitend kookeiland – een trendy look die op natuurlijke wijze benadrukt wordt door houten vloerdelen over de volle lengte van de ruimte.

RkJQdWJsaXNoZXIy NjE5MzE=