Keukenmagazine 2022

3 Fotos: MHK/J. Lohof f, PR, Helmi Smeulders K E U K E N M A G A Z I N E 2 0 2 2 / / E D I T O R I A L Het is al lang geen geheim meer en de laatste maanden en jaren duidelijk gebleken: we weten de keuken als leefruimte steeds meer te waarderen. De keuken was nog nooit zo multifunctioneel als vandaag. Deze enorme veelzijdigheid vraagt bij de planning van een keuken een hoge mate van flexibiliteit en inlevingsvermogen in uw persoonlijke situatie. En dat is precies wat u van onze MHK KeukenExperts mag verwachten. U kunt rekenen op een individueel geplande keuken die uitnodigt om te koken, te eten, te wonen en u goed te voelen. Kortom, een keuken die uw nieuwe favoriete plek wordt. Over favoriete plekken gesproken, in deze uitgave van het Keukenmagazine kunt u er enkele ontdekken. Helmi Smeulders neemt u mee op een heel speciale culinaire reis naar de Caraïben. Dompel u bovendien onder in de (niet alleen erg smakelijke) geneugten van de Italiaanse metropool Milaan, die als geen andere stad bekendstaat voor heerlijk eten, kunst, geschiedenis, mode en design. Daarnaast vindt u een boeiende mengelmoes van trends, inspiratie, adviseurs, lifestyle, recepten en tips rond koken en genieten. Laat u ook verrassen door de diverse mogelijkheden van een professionele keukenplanning. De experts in onze keukenstudio‘s helpen u met persoonlijk advies, jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit, betrouwbare service en veel liefde voor details. Applaus voor exclusieve keukens in trendy zwart die steeds garant staan voor een stijlvol statement en een moderne levensstijl. Jeroen Geerling Directeur MHK Nederland Dat smaakt naar vakantie: de verfijnde gerechten van Helmi Smeulders vermengen traditionele en moderne lekkernijen op een bijzonder verrukkelijke manier. „Koken, genieten en samenzijn in uw eigen droomkeuken.“

RkJQdWJsaXNoZXIy NjE5MzE=