Keukenmagazine 2022

39 K E U K E N M A G A Z I N E 2 0 2 2 / / D E C O & M A T E R I A L E N Dagelijkse duurzaamheid Met deze stijlvolle, weelderig versierde coffee-to-go beker zit je nooit meer zonder je favoriete drankje – gegarandeerd lekvrij. Gemaakt van hoog- waardig porselein, ca. 23 euro op www.villeroy-boch.nl Oh là là ... food à porter Alessi maakt van deze drielaagse lunchtrommel van thermoplastische hars gewoon een handtas. Dit creatieve ontwerp is voor 52 euro verkrijgbaar in verschil- lende kleuren via www.alessi.com Smakelijk eten – maar wel in stijl Een duurzaam alternatief voor wegwerpbestek is het 3-delige reisbestek „Leo“, verkrijgbaar voor ca. 17 euro (www.berghoffworldwide.com). Mes, vork en lepel zijn gemaakt van roestvrij staal en komen in een siliconen hoes. Takeaway tegen verspilling: Via de app "Too Good To Go" kun je alle lekkers kopen dat on- verkocht is gebleven bij restaurants, bakkerijen, supermarkten, cafés en ho- tels bij jou in de buurt. Volgens de ini- tiatiefnemer zijn er op deze manier al zo'n tien miljoen maaltijden gered van de afvalbak. Samen tegen food waste! Warm & koud Met twee manieren van thee trekken is de roestvrijstalen thermosfles „Nomade“ van Qwetch de perfecte reisgenoot voor elke theeliefhebber. Verkrijgbaar voor 35 euro in verschillende patronen, via www.kusmitea.com

RkJQdWJsaXNoZXIy NjE5MzE=