Keukenmagazine 2024

85 Die goede, oude oven krijgt eindelijk professionele hulp voor de beste resultaten bij bakken, braden en grillen. Stoomkoken, vacuümgaren en airfryen zorgen voor compleet nieuwe smaakervaringen. WARM AANBEVOLEN ALLEEN EEN OVEN IS NIET GENOEG – DE NIEUWE COMBI-APPARATEN KUNNEN NOG VEEL MEER 2 I n de kookwereld heeft zich in de afgelopen jaren een opmerkelijke revolutie voltrokken. De keuken – altijd al een geheime smeltkroes van creativiteit – heeft een nieuw icoon voortgebracht: de moderne oven. Sommige slimme modellen zijn inmiddels culinaire manusjes-van-alles, die veel meer kunnen dan alleen bakken en braden. Ze vormen veeleer een multifunctioneel keukengereedschap, dat de manier waarop we koken en van eten genieten herdefinieert. Waar de oven vroeger laag werd geplaatst – omdat ze van oudsher op hout en kolen werden gestookt – worden moderne ovens bij voorkeur op ooghoogte ingebouwd. Dat is veel ergonomischer. Hierdoor kun je je rug recht houden bij het creëren van jouw culinaire meesterwerken. Geen zwaar bukwerk meer, maar lichaamsvriendelijke interactie. En de voordelen >>

RkJQdWJsaXNoZXIy MjMwNzkzOQ==