Cadeau!
FRANKFURTER BRETTBij aankoop van een nieuwe keuken via MHK KeukenExpert, krijgt u de Frankfurter Brett (t.w.v. €129,90) cadeau.Lees verder
Cadeau!
FRANKFURTER BRETTBij aankoop van een nieuwe keuken via MHK KeukenExpert, krijgt u de Frankfurter Brett (t.w.v. €129,90) cadeau.Lees verder

Gratis Frankfurter Brett bij aanschaf van een nieuwe keuken

Wanneer u  uw nieuwe droomkeuken aanschaft via een MHK KeukenExpert, dan krijgt u een geweldige en onmisbare keukengadget cadeau (t.w.v. €129,90). Namelijk de Frankfurter Brett, een innovatieve snijplank waarmee u uw eten en afval meteen in de juiste bakjes veegt.

Mise-en-place

Mise-en-place betekent niets meer dan ‘Alles op zijn plaats’. Alle benodigde ingrediënten keurig georganiseerd met ruimte om te koken. En precies daarvoor is de Frankfurter Brett bedoeld. Een robuuste snijplank die fungeert als werkblad en vervaardigd is uit duurzaam materiaal, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Gemak met een bak

Het bijzondere aan de Frankfurter Brette is de ophanging rondom de snijplank voor verschillende bakjes. Zo zijn de achterste bakjes voor het opbergen van de ingrediënten die u nodig hebt, gaat gesneden voedsel in het bakje linksvoor en schuif u afval meteen weg in de rechterbak. Bovendien is er een standaard voor uw iPad of kookboek ingebouwd, zodat u altijd uw handen vrij heeft om te doen waar u plezier in heeft: koken.

De Frankfurter Brette in het echt ervaren? Maak een afspraak
* Verplichte velden
Inspiratie voor uw nieuwe keuken opdoen?
Keuken­galerij
Keuken­magazine