Keukenblog
Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.
Bijzonder kerstgerecht
7-gangenkerstdiner, waarmee u iedereen verstelt doet staan. Volg de stappen van het recept en serveer dit gerecht met kerst.
verder lezenCulinaire reizen: Onbekende wijnlanden voor fijnproevers
Bent u nieuwsgierig naar onbekende wijnregio’s en wijnlanden? Lees onze culinaire blog vol bijzondere wijnen en landen.
verder lezenDe voordelen van koken op inductie
Door de hoge gasprijs, wordt koken op inductie steeds populairder. Lees hier alle tips en voordelen van inductiekoken.
verder lezenSous-vide koken kan iedereen
Sous-vide koken is een nieuwe manier van eten op gezonde wijze bereiden. En het is makkelijk en leuk om zelf te doen.
verder lezenZo wordt de prijs van een keuken bepaalt
Hoe wordt de prijs van een keuken bepaalt? Welke kosten horen er bij een nieuwe keuken? Hoe blijft u binnen uw budget? Wij vertellen het je in onze blog.
verder lezenCulinaire reizen: Goedkoop (maar lekker) eten in Parijs
Goedkoop, maar lekker uit eten gaan in Parijs? Dat kan! Ontdek onze geheime plekjes en budgetvriendelijke restaurants.
verder lezenDe voordelen van een stoomoven
Wat zijn de voordelen van een stoomoven? In onze blog vertellen we je alles over de stoomoven, wat je ermee kunt en welke gerechten je ermee maakt.
verder lezenCulinaire reizen: De smaken van Griekenland
Griekenland kent een uitgebreide keuken en heerlijke wijnen. Lees alles over culinair genieten in Griekenland in onze blog.
verder lezenCulinaire reizen: Liefde voor wijnbouw en architectuur
Thomas Hensel is een creatieve wijnmaker uit het Duitse Bad Dürkheim. Zijn liefde zit ‘m in de wijnbouw en architectuur.
verder lezenPassie voor kou
De koelkast en vriezer zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In deze blog delen we onze passie voor kou.
verder lezen