Voordelen van een showroomkeuken

Dezelfde kwaliteit voor minder geld

U heeft de term ‘showroomkeuken’ ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen. Ook bij MHK KeukenExpert bieden we regelmatig showroomkeukens aan en dat betekent dezelfde, kwalitatieve keuken, maar dan voor minder geld.

De reden om keukens als showroomkeuken te verkopen is simpel: keukens in onze showrooms worden regelmatig verwisseld voor nieuwe keukens. En dat heeft twee voordelen: u kunt op deze manier kennismaken met de nieuwste soort keukens, en aan de andere kant kunt u een showroomkeuken kopen tegen een hele aantrekkelijke prijs. Maar er zitten meer voordelen aan het kopen van een showroomkeuken. Nieuwsgierig welke? Lees dan snel verder.

Hoge korting

De definitie ‘showroomkeuken’ is als volgt te omschrijven. In al onze showrooms zijn de nieuwste keukens te bewonderen. Maar omdat de keukenwereld continu in beweging is, vervangen we regelmatig showroomkeukens door nieuwere modellen. Dit betekent dat de ‘oude’ keukens -welke in feite nog helemaal nieuw zijn en enkel als showmodel gediend hebben- met hoge kortingen worden verkocht. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve keuken met garantie, tegen een enorm scherpe prijs.

“Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve keuken met garantie, tegen een enorm scherpe prijs.”

Razendsnelle levering

Heeft u een showroomkeuken gezien in de showroom, maar wilt u toch nog iets aanpassen? Geen enkel probleem. We denken graag met u mee en zorgen er samen voor dat de showroomkeuken helemaal naar uw smaak wordt samengesteld én binnen de beschikbare ruimte in jouw woning past.

Een ander voordeel van het kopen van een showroomkeuken is de snelle levering. De keukens zijn immers al binnen bij de MHK KeukenExpert bij u in de buurt, waardoor u erg snel kunt genieten van gerechten uit uw nieuwe keuken.

Absolute nieuwstaat

Showroomkeukens zijn altijd met liefde en passie onderhouden door keukenexperts. U hoeft dus niet te vragen -zoals op andere verkoopplatforms op internet- hoe er met een keuken is omgegaan, of de onderdelen origineel zijn of hoe de keuken is gebruikt. Een showroomkeuken is namelijk het uithangbord van de MHK KeukenExpert en deze moet ten alle tijden in perfecte staat zijn.

Een showroomkeuken is dus op papier weliswaar een gebruikte keuken te noemen, maar hij is nooit intensief gebruikt en er is nooit op gekookt. Hierdoor verkeren showroomkeukens in absolute nieuwstaat en zijn de materialen en apparatuur gloednieuw te noemen.

Onze showroomkeukens in het echt ervaren?
Maak snel een afspraak bij een MHK KeukenExpert bij u in de buurt.
Maak afspraak

Hoogstaande apparatuur

Showroomkeukens zijn dus helemaal compleet, waarbij de ongebruikte, kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur verwerkt zit in de prijs. Zo heeft u voor een lage prijs een A-merk oven, vaatwasser of kookplaat. Bovendien is deze apparatuur nooit gebruikt en helemaal schadevrij.

Een showroomkeuken is een rijk uitgeruste keuken met veel elementen die bij een standaardkeuken vaak niet aanwezig zijn (of tegen een meerprijs geleverd kunnen worden). Showroomkeukens moeten klanten inspireren en zijn dus altijd van hoge kwaliteit.

“Showroomkeukens moeten klanten inspireren en zijn dus altijd van hoge kwaliteit.”

Uw droomkeuken in zicht

Een ander voordeel van een showroomkeuken is het feit dat u de keuken in vol ornaat kunt bewonderen. U kunt de keuken voelen, ruiken en allemaal op ware grootte. U weet dus wat u koopt en voorkomt hiermee vervelende verrassingen zoals afwijkende kleuren, rare vormen of andere materialen.

En zoals gezegd: de keuken kan nog aangepast worden naar uw specifieke wensen en eisen, waardoor er met een kleine wijziging een keuken ontstaat die perfect past in uw woning.

Garantie

Het is een veelgehoorde misvatting dat showroomkeukens geen garantie hebben. Dat heeft u namelijk wel! Koopt u een showroomkeuken bij een MHK KeukenExpert bij u in de buurt, dan krijgt deze keuken gewoon de normaal geldende garantie. En niet alleen op de keuken, maar ook op de aanwezige apparatuur. Zo kunt u altijd ergens op terugvallen mocht er iets kapotgaan of disfunctioneren.

Benieuwd welke showroomkeukens er op dit moment verkocht worden?
Bekijk hier alle showroomkeukens.
Showroomkeukens
Op de bank wegdromen bij de reisverhalen van MHK KeukenExpert? Of inspiratie voor uw nieuwe keuken opdoen? Vraag dan ons gratis Keukenmagazine aan. Boordenvol culinaire reizen, keukeninspiratie en heerlijke recepten.
Aanvragen
Keuken­magazine
Keuken­planner