Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Leefkeuken

Leefkeuken: het hart van uw woning

Een leefkeuken is het hart van uw woning. Met deze 10 tips creëert u zelf in eenvoudig een sfeervolle woonkeuken voor familie en vrienden. Lees meer.

verder lezen
Aan Tafel Teaser

Aan tafel!

Iets te vieren? Uitgebreid eten met familie en vrienden? Lees hier onze tips voor een goede voorbereiding in de keuken. Succes verzekerd!

verder lezen
Versproducten

Versproducten in keuken

DIY versproducten kweken in de keuken zijn enorm populair. Het geeft rust om gezond voedsel zelf te maken. Lees in ons keukenblog hoe u ermee begint.

verder lezen
Teaser Culinaire Reizen: Emilia Romagna

Culinaire reizen: Emilia-Romagna

Emilia-Romagna staat bekend om balsamicoazijn, Parmezaanse kaas, parmaham en heerlijke steden als Bologna, Ravenna en Parma. Culinaire reis door Italië.

verder lezen
Barbecuetips

Barbecuetips voor thuisblijvers

Barbecuetips voor de thuisblijvers tijdens de coronacrisis. Vier zomervakantie in eigen tuin en geniet van overheerlijke smaken en gerechten.

verder lezen
Kruiden in eigen keuken

DIY: Kruiden kweken in eigen keuken

Dit zijn de beste kruiden om binnenshuis te groeien. Maak uw indoor kruidentuin in de keuken. Kruiden kweken in lichte en donkere keukens. Lees ons blog.

verder lezen
Teaser Duitse Keukenkwaliteit

Keukenkwaliteit: Made in Germany

Duitse keukens staan bekend om hoge kwaliteit, uitstekende afwerking en lange levensduur. Bij MHK KeukenExpert leest u wat ‘Made in Germany’ betekent.

verder lezen
Teaser Culinaire reizen: Mallorca

Culinaire reizen: Mallorca

Een culinaire reis over het Spaanse eiland Mallorca. Lokale restaurants, bodega’s en wijnmakerijen. Smaken van het grootste eiland van Balearen.

verder lezen

Zomerse gerechten uit eigen keuken

Op zoek naar zomerse gerechten? MHK KeukenExpert inspireert u met heerlijke recepten die passen bij zonnige dagen. Fris, gezond en smaakvol. Eet smakelijk!

verder lezen
Culinaire reizen: Sicilië

Culinaire reizen: Sicilië

Een culinaire wijnrondreis over het Italiaanse Sicilië. Ontdek de beste wijnen en wat er te doen is op Sicilië. Reis mee met ons MHK KeukenExpert blog.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak