Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Culinaire reizen: Brussel

Lees alles over onze culinaire reis naar de chocoladehoofdstad van België, Brussel. Ontdek de beste Belgische chocolade en patisserieën in ons keukenblog.

verder lezen

Zwarte keukens: stoer en stijlvol

Hoogglans of matzwart? Industrieel of landelijk? Natuurlijke materialen? MHK KeukenExpert laat zien hoe stoer, stijlvol en trendy een zwarte keuken is.

verder lezen

Culinaire reizen: Sardinië

Lees alles over onze culinaire reis over het Italiaanse eiland Sardinië. Unieke wijnen, Sardijnse keukens en gerechten en authentieke dorpen en steden.

verder lezen

Frankfurter Brett - Deel één

Aan de Frankfurter Brette-snijplank hangt u diverse bakjes om uw ingrediënten en afval tijdens het koken te organiseren. Een onmisbare keukengadget.

verder lezen
kleine-keuken

5 tips voor een kleine keuken

Er komen steeds meer elektrische apparaten bij in de keuken. Erg handig, maar soms ook lastig, want… waar laat u dit allemaal?

verder lezen
grote-keuken

5 tips voor een grote keuken

Een grote keuken, wie droomt er niet van? Ruim, licht en luxe met enorm veel werk- en opbergruimte. Een heerlijke plek in huis waar leven en wonen bij elkaar komen.

verder lezen

9 redenen voor een nieuwe keuken

De keuken neemt in steeds meer woningen een centrale plaats in. Er wordt samen gegeten en ook bezoek wordt er steeds vaker ontvangen. Dat betekent dat er -naast de functionaliteit- ook meer aandacht naar de uitstraling en het design van de keuken uitgaat.

verder lezen

De belangrijkste keukentrends van 2020

Wat zijn de keukentrends van 2020? En hoe gebruikt u deze in uw eigen keuken? Bij MHK KeukenExpert leest u alles over deze trends in ons keukenblog.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak