Abbiamo

Abbiamo biedt met drie concepten verrassende keukens die inspelen op uw veranderende behoeftes en levensfasen. De single van nu kan over een aantal jaar misschien toe zijn aan een warme familiekeuken, terwijl het jonge gezin later -wanneer de kinderen groot zijn- een designkeuken wil.

Met de keukenconcepten IK, WIJ en SAMEN heeft Abbiamo voor iedereen een passende keukenoplossing. Voor een zelfbewuste, alleenstaande hobbykok, voor een stel dat zojuist de sleutel heeft gekregen van hun eerste koopwoning, maar ook voor een gezin dat een gezellige familiekeuken zoekt.

IK – kies voor kwaliteit en betaalbaar design

Ik wist niet dat je bij een keukenspeciaalzaak zo goed kon slagen voor een keuken met alles erop en eraan voor zo’n mooie prijs. Abbiamo Keukens combineert kwaliteit en een strak uiterlijk met een aantrekkelijk prijskaartje. Ik heb lang getwijfeld tussen een strakke, rechte keuken of een kookeiland. Uiteindelijk werd het de laatste optie. Deze keuken voldoet aan al mijn wensen en biedt alle luxe die ik in mijn eenpersoonshuishouden verlang. Dat maakt het zo’n fijne keuken en het oogt ook nog eens lekker fris en trendy. Niet alleen sta ik met plezier te koken, deze keuken verhoogt ook de waarde van mijn appartement. Een prima investering in zowel mijn culinaire uitspattingen als in mijn woning.

WIJ – willen nu iets goeds, maar straks wat anders

Wij hebben net ons eerste huis samen gekocht, wat voelen we ons rijk. Hoog op ons verlanglijstje stond een mooie en praktische keuken. Die we hebben we gevonden. Onze Abbiamo Keuken is praktisch en compleet en heeft precies de warme en gezellige uitstraling die we zochten. Er waren meerdere opties mogelijk, maar uiteindelijk hebben we voor deze keuken gekozen. De sfeervolle fronten en het werkblad zijn helemaal perfect. Daarnaast past deze keuken ook nog eens prima binnen ons budget, waardoor er genoeg financiële ruimte overblijft om samen leuke dingen te doen. We verheugen ons nu al op etentjes met familie en vrienden, want deze nieuwe keuken verhoogt zeker ons kookgenot.

SAMEN – kiezen we voor praktisch en comfort

Onze keuken is het hart van de ons huis. Een sfeervolle, gezellige plek waar de kinderen kunnen spelen, waar heerlijk gekookt kan worden en waar we samen de dag doornemen tijdens het eten. Een echte familiekeuken dus. We hebben gekozen voor de keuken met een klassieke uitstraling. Dankzij de sfeervolle fronten, een royale koel-vriescombinatie en een magnetron, voldoet deze keuken aan alle wensen van een jong gezien. Dat geldt ook voor wat betreft de kosten. Met opgroeiende kinderen is het leven al duur genoeg. Een Abbiamo-keuken past dan ook perfect binnen ons budget.

Keukeninspiratie van Abbiamo

meer weergeven
Meer over Abbiamo

De keukens van Abbiamo in het echt bewonderen? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.