De beste kwaliteit, een verfijn ontwerp en innovatieve technologie -dat is waar AEG voor staat. Maar dit alles is geen doel op zich. In de keuken draait het namelijk allemaal om de juiste smaak. En voor AEG geldt dat een geweldige smaak alleen ontstaan als alle details kloppen.

Kenmerken van AEG-apparatuur

AEG biedt u een uitgebreid en compleet assortiment aan keukenapparatuur, zodat u perfecte gerechten kunt bereiden met bewuste ingrediënten. Voor iedere kookmethode is er een juiste oplossing te vinden. Of het nu gaat om inbouwovens of speciale kookplaten, vacuüm- of verwarmingslades of juist geavanceerde afzuiginstallaties of koel- en vriescombinaties -bij AEG is er voor ieder smaak de juiste oplossing.

SteamPro multi-stoomoven

Iedereen spreekt over sous vide koken. Met de combinatie van de AEG SteamPro multi-stoomoven met vacuümlade, krijgt u als gepassioneerd hobbykok de mogelijkheid deze manier van koken in eigen huis toe te passen. De verschillende kookfuncties geven u meer vrijheid in de bereidingswijze van uw maaltijden en door het stomen is de invloed op uw ingrediënten veel ‘zachter’ dan op droge hitte. Neem bijvoorbeeld de traditionele Sunday Roast: deze blijft van binnen heerlijk sappig, terwijl de buitenkant een knisperende, krokante korst heeft.

ComboHob

Vrijheid in de keuken, dat is een vereiste voor iedereen die van koken houdt. De AEG ComboHob maakt dit vanaf nu mogelijk. Deze kookplaat is een inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigmechanisme, zodat u voortaan kunt koken op iedere plek in huis. De Hob2Hood-techniek zorgt voor het juiste vermogen voor de afzuiging, zodat u zich op uw recepten kunt concentreren. Hoogstaand koken dankzij een vernieuwde warmteverdeling, automatische vermogensaanpassing en gelijkmatige dekking voor grote pannen.

Mastery Range-keukengadgets

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken, wilt u dat de apparatuur perfect op elkaar aansluit -zowel in het ontwerp als de functionaliteit. Met de allernieuwste keukengadgets uit de AEG Mastery Range maakt u één geheel van uw keuken: apparatuur werkt samen en ze reageren direct op uw opdrachten. Zo is de oven voorzien van sensoren om het juiste bakpunt te bepalen, zijn de kookplaat en afzuigkap met elkaar verbonden voor het juiste niveau en kan de koelkast volledig naar eigen smaak worden ingesteld. ’s Wereld eerste ‘responsive cooking experience’ in eigen keuken.

CustomFlex-koelkast

Tijdens de bereiding van verse, smaakvolle gerechten wilt u de ingrediënten in optimale conditie hebben. De DynamicAir-technologie in de AEG CustomFlex-koelkasten verdeelt de temperatuur gelijkmatig en laat u de opslagruimte volledig naar eigen wens inrichten. Plaats de planken voor zuivelproducten, sauzen en specerijen plaatsen waar u wilt, werk met verschillende kruidenclips en programmeer uw favoriete instellingen met één druk op het heldere lcd-display. Zo hoeft u nooit meer uw koelkast volledig te herschikken om die bijzondere flessen wijn koud te houden.

Comfort Lift-vaatwasser

Het minst populaire onderdeel van een gezellige avond eten met vrienden of familie, is het opruimen en afwassen van de vaat. De AEG Comfort Lift maakt dit niet leuker, maar wel een stuk eenvoudiger. Het is namelijk de eerste vaatwasser ter wereld waarvan u de onderste mand naar boven kunt halen. Zo kunt u -op een prettigere werkhoogte- efficiënt de vaatwasser vullen. Bovenin is er een speciale plek voor glazen ingericht, waar u zowel water- als wijnglazen kwijt kunt. De SoftGrip-houders zorgen ervoor dat ze op hun plek blijven staan en niet beschadigen. Een vaatwasser ontworpen om het u te vergemakkelijken.

SpinView-plank

De gloednieuwe AEG SpinView-plank is een slimme, praktische en eenvoudige toevoeging aan uw AEG CustomFlex-koelkast. Deze flexibele plank kan 360 graden gedraaid worden, waardoor u makkelijker bij de spullen kunt dat achterin de koelkast ligt. De tijd dat etenswaar wordt vergeten en pas lang na de vervaldatum wordt ontdekt is hiermee voorbij.

Prijzen

De populariteit van AEG bij consumenten spreekt haast voor zich. Maar ook onafhankelijke onderzoeken, zoals uitgevoerd door de Stiftung Warentest, tonen herhaaldelijk de hoge kwaliteit van AEG-keukenapparatuur aan. Ook internationale prijzen, zoals de iF Design Award, laten zien dat ook het design van de apparatuur van klasse getuigd.

Jaarlijks wordt door de Universiteit van Frankfurt, in samenwerking met tijdschrift Wirtschaftwoche, het klantvertrouwen in Duitsland getest. Ieder jaar staat AEG hierin aan de top en staan ze in de top 5 bedrijven in Duitsland waar consumenten het meeste vertrouwen in hebben.

Over AEG

Sinds de oprichting in 1883 door Emil Rathenau, is AEG (Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft) een van de meest populaire en bekende merken in keukens wereldwijd. Het merk is het toonbeeld van Duits vakmanschap, betrouwbaarheid en de duurzaamheid van haar producten. De bekende slogan uit de jaren ’50 van AEG sluit hier dan ook naadloos op aan: “AEG, goed uit ervaring”.

Tegenwoordig behoort het merk tot het Zweedse bedrijf Electrolux en werken er ruim 58.000 mensen.

Keukeninspiratie van AEG

meer weergeven
Meer over AEG

Meer te weten komen over AEG? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.