Inbouwapparatuur

Energiebesparend en nauwkeurig

De keukens van MHK KeukenExperts zetten de toon aan wat esthetische hoogtepunten en functionaliteit betreft. De nieuwste techniek uit onze expositie van huishoudelijke apparaten zorgt voor meer comfort en veiligheid in de keuken.
Hier profiteert u ook financieel van, want we bieden hier geschikte ideeën rond energiebesparende huishoudelijke apparaten. De MHK KeukenExperts maken een nauwkeurig plan van uw nieuwe keuken met de apparatuur die aan uw wensen voldoet. Fornuizen, kookplaten, koelkasten, afwasmachines enzovoort bieden praktische details voor uw dagelijkse kookactiviteiten. Merken zoals AEG, BOSCH, Miele of Siemens zorgen voor de gewenste eersteklas kwaliteit.

Comfort tot in de details

De keukenprofessionals uit uw plaatselijke speciaalzaak vervullen de wensen van fijnproevers, kleine en grote gezinnen, singles en senioren. De luxe maakt iedereen enthousiast. Hebt u zich al laten adviseren door onze experts en gekozen voor passende huishoudelijke apparatuur? Uw adviseur geeft niet alleen informatie over vakkundige keukenmontage, maar geeft ook graag uitleg over moderne stoomovens, magnetrons en andere apparaten hoe u die het beste kunt gebruiken en combineren.

Onze tip: in het inspiratiemagazine van de MHK KeukenExperts kunt u bovendien alles lezen over nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Zo blijft u op de hoogte.
Ontdek de partners achter ons uitgebreide aanbod van huishoudelijke apparatuur.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

WST Keukens BV
van Westen Keukens B.V.
Van Leeuwen Keukens en Badkamers Hillegom BV
Koken+Baden Breukelen
Weba Design Bilthoven BV