45 cm vaatwasmachine - ideaal voor singles

Klein, maar met maximale prestaties

Is een vaatwasmachine voor een 1- of 2-persoonshuishouden zinvol? Het antwoord is "ja". Alle fabrikanten van kwaliteitsapparatuur hebben een 45 cm brede vaatwasmachine in hun aanbod. De smalle machines passen ook in kleine keukens waar zij hetzelfde comfort bieden als een grote vaatwasmachine.

Een duidelijk argument voor een 45 cm vaatwasser is het lage water- en energieverbruik ervan. In de spaarstand verbruikt een kleine machine ca. 0,8 kWh stroom wat overeenkomt met een energie-efficiëntie van AAA. Voor één wasbeurt wordt 12 tot 13 liter water verbruikt. Ook wat betreft het aantal programma's doen de kleintjes niet onder voor de groten. Kopers van apparatuur krijgen een 45 cm vaatwasser bijvoorbeeld met een glasprogramma, snelprogramma, starttijdkeuze en resttijdaanduiding.

Altijd netjes weggewerkt

De 45 cm brede vaatwasmachine kan als een grote vaatwasmachine op verschillende manieren in de keuken worden geplaatst. Onderbouwapparatuur wordt direct onder het werkblad ingebouwd. Hiervoor wordt de bovenplaat verwijderd.

Een onderbouwmachine kan voorzien worden van een decorlijst, wat betekent dat de deur van de machine is voorzien van een decorfront van enkele millimeters dik dat is afgestemd op de rest van de keukenfronten. In plaats van een decorplaat kan ook een normaal keukenfront op de machinedeur worden bevestigd. In dat geval wordt gesproken van een semi-geïntegreerde vaatwasser. Een vierde mogelijkheid is een volledig geïntegreerde afwasmachine, die compleet in de keuken is ingebouwd. De bediening is niet zichtbaar, maar bij voorkeur bovenop de deur van de machine geplaatst. Wilt u in uw keuken een smalle vaatwasmachine inbouwen? De specialisten van MHK KeukenExpert plannen uw wensen direct in.

45 cm vaatwasmachine

Altijd netjes weggewerkt

45 cm vaatwasmachine

45 cm vaatwasmachine voor maximale prestaties (Foto: Bosch)MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.