De oven die alles kan

Bakken als een beroepskok

De nieuwste ovens met hun vele verschillende functies kunnen werkelijk alles: Luchtige schuimgebakjes lukken perfect met zachte warmte, braadstukken met een onweerstaanbaar lekkere korst blijven van binnen heerlijk mals dankzij de ingebouwde insteekthermometer, muffins en cake voor bij de koffie kunnen op diverse niveaus tegelijk gebakken worden en een pizzabodem wordt dankzij de circulerende lucht en de extra hitte onderin net zo knapperig als bij uw favoriete Italiaan.

Perfecte resultaten

Met de geïntegreerde stoompan tovert u in een handomdraai dim sums te voorschijn, die op de tong smelten. Wortelen, broccoli en boontjes behouden hun volle natuurlijke smaak en vitaminen als ze op uw bord terechtkomen. En bij het bedieningscomfort is wederom een reuzensprong gemaakt: De blikken en roosters zijn uittrekbaar over de gehele diepte. De verlichting zorgt niet alleen voor een sfeervol uitzicht op uw braadstukken, cakes en gratins, maar wordt in bepaalde modellen automatisch ingeschakeld zodra het handvat wordt aangeraakt, om na het sluiten van de deur weer langzaam te doven.

Mega-oven met stijl

Het moeilijkste is wellicht de keuze van het meest geschikte apparaat. U wilt tien vrienden verrassen met een speenvarken of een zalm van vier kilo in volle glorie? Met de nieuwe breedwandovens van 90 cm is ook dit makkelijk te ensceneren. U kunt uw MHK KeukenExpert raadplegen voor de keuze van het juiste toestel.

Mega-oven mit stijl

Mega-oven mit stijl:
Miele H 5981 BPMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.