Hightech koelkasten

Alles is vers

Het is het innerlijk dat telt, ook bij koelapparaten. En op dit gebied is nogal wat gebeurd. Niet alleen wat het interieur zelf betreft maar ook wat betreft de bediening van de ‘klimaatregeling’.

Van de indeling van het interieur in verschillende temperatuur- en vochtigheidszones tot hulpmiddelen om etenswaren op te bergen en te bewaren – hightech koelkasten zorgen ervoor dat levensmiddelen van goede kwaliteit opgeslagen kunnen worden op een manier waarbij de vitamines en voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Daarbij zijn praktische punten zoals automatisch ontdooien en bescherming tegen ijsafzetting in het vriesgedeelte al sinds lange tijd standaard.

Alles heeft zijn plaats in het interieur

Bij de materialen die in het interieur worden gebruikt, zijn glas of transparant acryl aan een opmars bezig. Ondertussen hebben ook de antibacteriële lagen, die zorgen voor een uitstekend hygiënisch milieu, zich bewezen. Wie graag geniet van koude dranken met of zonder ijs, zou kunnen denken aan hightech koelkasten met van buitenaf toegankelijke dranken- en ijsdispensers in de deur. Want iedere keer dat de koelkastdeur wordt geopend, komen er bacteriën binnen en wordt het klimaat dat de versheid garandeert, veranderd. Dat moet vervolgens opnieuw worden opgebouwd, met een hoog energieverbruik.

Niets inspireert meer dan een goed gevulde koelkast! De afgelopen tijd hebben alle fabrikanten ook veel gedaan aan de praktische en inspirerende presentatie van de inhoud. Dat begint bij innovatieve verlichtingsconcepten en gaat verder met het inbouwen van mooie opbergplanken en -vakken. Centraal staan daarbij altijd de technische mogelijkheden om te zorgen dat opgeslagen levensmiddelen zo lang mogelijk kunnen worden bewaard en vers blijven centraal.

Hightech koelkasten

Niets inspireert meer dan een goed gevulde koelkastMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.