Koelvriescombinatie heel cool

Het grote vers offensief

VitaFresh, verskoelzone... Hoe het ook genoemd wordt, de bedoeling is duidelijk: via intelligente koeltechniek met circulatie en dynamische koudeluchtdistributie ontstaan in een koelvriescombinatie of een koelkast afzonderlijke temperatuurzones voor een optimale opslag van de diverse soorten levensmiddelen.

Daarnaast hebben de afzonderlijke temperatuurzones vaak ook nog een verschillende luchtvochtigheid. Fruit, groente, vers vlees en vis blijven namelijk onder andere omstandigheden langer vers als brood of melkproducten. Een aantal fabrikanten heeft ondertussen al koelvriescombinaties met maar liefst vijf verschillende temperatuurzones in het koelgedeelte.

Intelligent design

Ook aan de binnenkant hebben een heleboel intelligente ontwikkelingen plaatsgevonden. Doordachte lichtconcepten, het gebruik van glas en transparante materialen zorgen voor een optimaal zicht. En dat terwijl ingebouwde voorzieningen voor diverse bakjes, flessen enz. vol uittrekbare legborden en laden voor een maximaal comfort zorgen.

De eenvoudige bediening van de temperatuurregeling moet via sensorknoppen, touchscreen of lcd-displays op de voorkant van de koelkast onderdeel worden van de keuken. Bovendien is de koelvriescombinatie door een intelligent design met afgeronde hoeken binnenin eenvoudig en efficiënt schoon te maken.

Koelvriescombinatie

Doordachte lichtconcepten en transparante materialen zorgen voor een optimaal zichtMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.