Krachtige inductiekookplaten

Koken met absolute precisie

Energie-efficiënt en veilig koken – met een inductiekookplaat is dat erg gemakkelijk. Bij het inductiekoken is het noodzakelijk specifieke pannen te gebruiken die geschikt zijn voor de inductiekookplaat. Met behulp van verschillende magnetische vlakken binnen de inductiekookplaat wordt de energie door de bodem van de pan geleidt en produceert hierdoor warmte in de pan,  en alleen daar. Beschadigingen op de kookplaat en vervuilde ovenwanten behoren tot het verleden.

Waardevolle en dure energie gaan niet meer verloren, echter kan optimaal benut worden. De temperatuur op de inductiekookplaat is even snel bereikt als op een gaskookplaat. Vergeleken met een elektrische kookplaat verkort u de kooktijd. Inductiekookplaten laten zich eenvoudig reinigen.

Inductiekookplaten verenigen de modernste techniek met geraffineerd design

De apparaten nemen weinig plaats in, technisch comfort verlicht het werk en brengt meer vreugde in het koken. Daarbij zorgen de nieuwste inductiekookplaten voor een optimale benutting van energie.

Bepaalde modellen hebben een functie die de kookzone al uitgeschakeld voordat de ingestelde tijd is bereikt - aanbranden of overkoken is hiermee nagenoeg uitgesloten. Een ander beschikbare functie is evenzo praktisch, als u de kookplaat voor korte tijd verlaat, kunt u door middel van een druk op een toets de verhitting pauzeren. Zo kookt er niets over en het gerecht koelt niet af.

Voor de ongeduldige is er de Power-functie, 1 liter koud water binnen 2 minuten aan de kook. U ziet eenvoudig via een oplopende timer hoeveel kooktijd er is verstreken en dit geeft u een beter overzicht bij de voortgang van het koken.

Bij de MHK Keukenexpert heeft u een grote keuze uit de modernste inductiekookplaten. Laat u adviseren en ontdek zelf, welke kookplaat het beste bij u persoonlijk past.

Inductiekookplaten

InductiekookplatenMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.