Al sinds 1886, toen Robert Bosch in Stuttgart de basis legde van het hedendaagse Bosch, maken de keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten van Bosch uw leven gemakkelijker. Technische perfectie, volledige betrouwnaarheid en kwaliteit zonder concessies. In en rondom uw keuken.

Producten

Als kok in eigen keuken, wilt u gerechten tot in perfectie bereiden. Bosch heeft alle ingrediënten voor de perfecte keuken en biedt een compleet assortiment (inbouw)apparatuur aan. Ovens die zowel bakken als braden, energiezuinige kookplaten, krachtige afzuigmethodes en stille vaatwassers.

ovens

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductiekookplaat, of een ingebouwde koffiemachine?

kookplaten

Inductiekookplaat, een gaskookplaat, een wokbrander of een combinatie hiervan? Met de nieuwste generatie kookplaten is alles mogelijk. Nieuwe technologieën gaan hand in hand met een tijdloos design en zorgen voor de lekkerste recepten. Efficiënt en energiezuinig.

koelen en vriezen

De uitgebreide lijn aan koel- en vriesapparatuur is niet alleen zuiniger, ze zijn ook belangrijk voor een gezonde levensstijl. De meest uiteenlopende voedingswaren blijven langer vers en dankzij de nieuwe functies wordt het eenvoudiger om etenswaren gezond te bewaren. Mooi, elegant design en technische perfectie.

vaatwassers

Een stralend en energiezuinig resultaat is altijd inbegrepen bij de krachtige, stille vaatwassers van Bosch. Uniek is dat deze modulaire vaatwassers passen binnen ieder keukendesign, ongeacht de maten en door hun tijdloze design niet volledig geïntegreerd te hoeven worden. Maar dat kan natuurlijk ook.

afzuigmethodes

De afzuiging in uw keuken hoeft niet langer een doorn in het oog te zijn: het zijn stille, moderne meesterwerken. Zo mogen zichtbaar zijn als eyecatcher óf juist volledig geïntegreerd in de kookplaat of het werkblad. Maar wel allemaal met dezelfde PerfectAir-sensor en unieke zuigprestaties, zodat u geniet van schone lucht.

Over Bosch

Bosch is onderdeel van BSH Home Appliances Group, Europa’s grootste producent van huishoudapparatuur, en een van de bekendste namen van keukenapparatuur in Nederland. Met hoogwaardige apparatuur op het gebied van koelkasten, kookplaten, vaatwassers, ovens, afzuiginstallaties en keukenmachines is er in vrijwel iedere woning wel een Bosch-apparaat te vinden.

Bosch is opgericht in 1886 als “Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik”, is actief in 42 landen en heeft zo’n 61.000 medewerkers in dienst.Keukeninspiratie van Bosch

meer weergeven
Meer over Bosch

De (inbouw)apparatuur van Bosch in het echt ervaren? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.