De maatwerkbladen van Dekker Zevenhuizen kenmerken zich door strakke hoekverbindingen, hoge kwaliteit van de geïntegreerde spoelbak en de onberispelijke afwerking.

Producten

De keukenwerkbladen van Dekker zijn te herkennen aan de exclusieve kleurstellingen en strakke afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materiaalsoorten zoals toplaminaat, composiet, graniet, beton, massief hout, glas en keramiek. Allemaal met hun eigen karaktereigenschappen.

keukenbladen

Het belangrijkste onderdeel van uw keuken, is het aanrechtblad. U werkt er immers dagelijks aan, waardoor het tegen een stootje moet kunnen en comfortabel dient te zijn in het gebruik en onderhoud. Maar het is ook de blikvanger van uw nieuwe keuken. Bij Dekker bepaalt u zelf hoe uw werkblad eruit komt te zien.

laminaat en kunststof

Keukenbladen van laminaat (in de volksmond ook wel kunststof genoemd) zijn gemaakt van Greenpanel, spaanplaat of multiplex en hebben een afwerklaag van laminaat. Dit soort keukenwerkbladen zijn hierdoor minder kwetsbaar dan een blad van graniet of hout. Bovendien zijn ze aantrekkelijk in prijs.

steen

Door gebruik te maken van een werkblad vervaardigd uit natuurlijke materialen, krijgt je keuken een bijzondere uitstraling. Bij Dekker kunt u kiezen voor graniet, composietsteen, keramiek of Lapitec. Hierbij wordt steengruis geperst met een bindmiddel en pigment, waardoor er verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk zijn.

speciaal

Heeft u ooit gedacht aan een glazen keukenblad? Of eentje van rvs of (massief) hout? Hiermee creëert u een keuken die gezien mag worden.

Keukenbladen met een van deze materialen hebben een geheel eigen karakter en eigenschappen.

Over Dekker

Het familiebedrijf Dekker bestaat sinds 1930 en is toonaangevend in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen. Deze zijn te herkennen aan de exclusieve kleurstellingen en strakke afwerking. Maar het bedrijf levert ook andere keukenproducten, zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

Dekker is internationaal actief, is gevestigd in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen en er werken zo’n 200 mensen.

Keukeninspiratie van Dekker

meer weergeven
Meer over Dekker

Nieuwsgierig naar de materialen en oplossingen van Dekker? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.