Keukenbladenproducent Kemie combineert de nieuwste ontwikkelingen met de laatste trends. Met een werkblad van Kemie bent u ervan verzekerd dat uw keuken de juiste uitstraling krijgt die past bij uw levensstijl.

Producten

Al ruim vijftig jaar is Kemie trendsetter op het gebied van keukenwerkbladen, spoelbakken, rugwanden, stollen en branders van PITT Cooking. Maar de gebruikte materialen lenen zich ook voor minder voor de hand liggende toepassingen, zoals douchewanden, meubelelementen of cascade-spoelbakken. Dit betekent dat geen enkel idee te gek is voor Kemie.

keukenbladen

Op maat gemaakte aanrechtbladen van hoge kwaliteit, bepalen de uitstraling van uw keuken. Bij Kemie heeft u een ruime keuze uit verschillende materialen: Ceramistone, Ceramistone L, Ceramistone XL, Cosmostome, Silestone, marmer of natuursteen. In combinatie met de juiste randafwerking van het blad, heeft u een werkblad waar u jarenlang plezier van heeft.

spoelbakken

Kiest u voor een spoelbak geïntegreerd in het werkblad in hetzelfde materiaal? Voor een rvs-spoelbak? Of misschien een combinatie van beiden? Met een brede collectie aan spoelbakken in verschillende maten en materialen, biedt Kemie altijd een passende spoelbak voor uw keuken.

rugwanden

Vaak wordt bij de keuze van een nieuwe keuken en een bijpassend werkblad de achterwand (rugwand) vergeten. Terwijl dit voor een groot deel het aanzicht van uw keuken bepaalt en de achterwand bedoeld is om vuil en vocht geen kans te geven op de muur achter het werkblad. U kunt hier kiezen uit talloze materialen om de rugwand soepel te laten verlopen in uw keuken.

PITT Cooking

PITT Cooking is een uniek kookconcept waarbij de gaspitten direct in het werkblad worden geïntegreerd. Deze eyecatcher kent geen grenzen en u kunt zelf uw stijl bepalen. Zo ontwerpt u zelf uw kookplek.

Over Kemie

Kemie is in 1968 opgericht en komt voort uit de wereld van steenhouwers. Inmiddels heeft het bedrijf haar sporen verdiend in de keukenwereld, onder meer door de introductie van een werkblad van composiet in 1995 en de introductie van keramische werkbladen in 2005.

Kempische Marmer Import en Export -waar de naam Kemie van is afgeleid- is gevestigd in Helmond en is vanuit daar trendsetter op het gebied van keukenwerkbladen, spoelbakken, rugwanden, stollen en branders van PITT-cooking.

Meer over Kemie

De prachtige werkbladen van Kemie zien en voelen? Vind een showroom bij u in de buurt of maak meteen een persoonlijke afspraak.