Keukens

Keukens voor elke smaak

Laat u inspireren in onze keukenshowrooms! Een luxe keuken vormt het hart van elk thuis. De keukens van MHK KeukenExperts bieden niet alleen culinair genot, maar ook het gezelschap van gezinsleden en vrienden.
De MHK KeukenExperts bieden een compleet programma aan modellen en stijlen. Rustieke keukens, moderne of designkeukens: elke keuken heeft een eigen karakter en charme.

Keukens van merkfabrikanten

De fabrikanten en merken waar wij mee samenwerken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. We vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent over zowel de binnenkant als de buitenkant van de keuken. Dat geldt natuurlijk ook voor de huishoudelijke apparaten, de aanrechtbladen en de accessoires.

Onze tip: om optimaal advies te kunnen geven, heeft elke MHK KeukenExpert zich in bepaalde fabrikanten gespecialiseerd. Wanneer u interesse heeft in de producten van een bepaalde leverancier uit onze keukenshowroom, neemt u contact met ons op via ons contactformulier. We laten u vervolgens weten welke MHK KeukenExpert bij u in de buurt de door u gewenste leverancier in het programma heeft. Deze vakkundige partner zet uw ideeën graag op professionele wijze om in een ontwerp. Zo krijgt u een perfect beeld van uw nieuwe keuken.

Deze merken brengen uw wenskeuken tot leven.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.