Bevoorrading van de keuken

Voorraaden goed bewaren

Elke levensfase heeft zo zijn eigen gewoonten qua boodschappen doen. Dat heeft ook gevolgen voor de wijze van bevoorrading in de keuken. Voor veel singles zijn lifestyle producten als wasabi en chiliolie interessant, voor stellen met baby's staan pap en koffie bovenaan de lijst.

Bevoorrading aan blikken, dranken en dergelijke

Hoe ziet uw leefsituatie eruit? Bent u een spontane single, heeft u een gezinnetje of geniet u met uw partner reeds van uw pensioen? Uw persoonlijke en professionele situatie heeft gevolgen voor de inrichting van uw keuken, uw kookgewoonten en daarmee ook op de vormgeving van uw voorraadkast.

Leeftijd, inkomen, burgerlijke staat en andere randvoorwaarden zijn doorslaggevend voor de wijze van bevoorrading in de keuken. De deskundig adviseur in een van onze vakhandels bij u in de buurt helpt u natuurlijk ook graag met de vraag welke voorraadoplossing geschikt is voor de door u gewenste keuken. Grote uittrekbare apothekerskasten die van beide kanten bereikbaar zijn, zijn ideaal voor grote huishoudens. Ze ontzien niet alleen de rug, maar zijn ook heerlijk overzichtelijk. Zo wordt boodschappen doen nog leuker, want aan het eind vindt elk artikel snel zijn eigen plek.

Verse levensmiddelen goed bewaren

Maar hoe uw boodschappenlijstje er ook uitziet, niemand eet alleen uit blik. Hoe dient men verse levensmiddelen dan te bewaren? Wist u dat je vers gekochte garnalen niet mag invriezen? Aardappelen op hun beurt blijven het langste vers in een koele, vochtige ruimte bij ca. 4-5 °C en een luchtvochtigheid van 80 tot 90%. Ze horen niet in de koelkast thuis.

Andere verse levensmiddelen, met name groenten en sla, blijven lang goed in de vershoudboxen die door sommige koelkastfabrikanten worden aangeboden. Doordat de levensmiddelen afzonderlijk bewaard worden bij nagenoeg nul graden Celsius, blijven ze tot wel driemaal zo lang vers en worden ook de vitaminen beter behouden. De specialist bij u in de buurt heeft ook hier de optimale oplossingen voor u, van voorraadkast tot koelvak: ga gewoon eens langs voor een vrijblijvend advies.

Bevoorrading van de keuken

Uittrekbare apothekerskasten

Bevorrading van de keuken

Uitschuifbare legborden

Bevoorrading van de keuken

Apothekerskasten ontzien de rug

Bevoorrading van de keuken

Voorraden heerlijk overzichtelijk

Bevoorrading van de keuken

Alternatief de apothekerskast: hoge kast met ladenMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.