Felle kleuren zijn uit

Kleurtrend toon op toon

De kleurentrend 2012 voor de keuken wordt gekenmerkt door zachte tinten. Geen in het oog springende kleuren in de keuken, maar veel ton sur ton tinten en een mix van hoogglanzende oppervlakken met matglas en natuurlikje houtaccenten. Tijdloos wit kan natuurlijk altijd.

Puristische uitstraling met zachte tinten

Puristische uitstraling en hoogwaardige afwerking: hoogglans alom. Maar enkel in zachte kleuren. Lichtgebeitst hout is ook opnieuw weer in opkomst. De natuurbeits accentueert de natuurlijke tekening van het hout. Altijd mogelijk in combinatie met koel edelstaal en warmgetint matglas. Belangrijk bij zo veel soberheid: ook elementen zoals kookplaten en werkbladen moeten naadloos in het geheel passen. Niets mag het harmonieuze totaalbeeld verstoren, geen enkel in het oog springend element mag deze ingetogenheid tenietdoen.

Pastelkleuren zondern knaleffect

Harmonieuze pastelkleuren, wit in combinatie met zachte tinten en licht rustieke accenten – de moderne keuken ademt rust en kalmte. Hoogglans en lak zijn trendy, maar ook hier geldt: ton sur ton en zonder knaleffect op de elegante, vaak greeploze fronten.

Waarom deze opvallende soberheid? 

Een mogelijke verklaring ligt in de toenemende samensmelting van keuken en woonkamer. Ruimten die in elkaar overlopen vragen om een vloeiende inrichting. Zachte kleuren sluiten perfect aan bij deze ontwikkeling. Sobere elegantie past nu eenmaal beter in een totaalconcept dat de voornaamste leefzones qua design met elkaar verbindt.

Hoogwaardige natuurhouten zijn sterk in opkomst

Hoogwaardige natuurhouten vloeren in genuanceerde natuurlijke houttinten zijn sterk in opkomst. Ideaal in combinatie met wit en een strak, eerder functioneel design in een tijdloos elegante vormentaal.

Kleurtrend toon op toon

Kleurafstemming toon op toon

Kleurtrend toon op toon

Perfect op elkaar afgestemde kleuren

Kleurtrend toon op toon

Elegante versieringen

Kleurtrend toon op toon

Hoogwaardige natuurlijke houten vloeren

Zitat Beginn

De keukenprofs bevelen aan

Keukenontwerpers benadrukken zeker bij een open keuken het belang van een zorgvuldige planning en ervaren advies.

Zitat Ende


MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.
Bloksma Keukens Leimuiden BV