Houten keukens – een klassieker

Spelen met tegenstellingen

Het materiaal hout is en blijft een klassieker in de keuken. Het is zonder enige twijfel een echte evergreen die nooit uit de mode raakt. Ook vandaag zet het materiaal van de natuur weer zijn beste beentje voor. Heel fraai is de combinatie van hout en wit, want zo komt de warme aard van het materiaal volledig tot zijn recht.

Het gladde wit vormt het perfecte podium om van de nerven in het natuurmateriaal een interessante blikvanger te maken. Het fraaie spel tussen de technische oppervlakken en dit "organische" design zorgt voor spanning en toch een harmonieus totaalbeeld. Tegenpolen trekken elkaar immers aan en laten zich dan ook heel goed combineren.

Hout en gladde lak

Ongelooflijk fascinerend is het samenspel van donkere houtsoorten met witte gladde lak. De nerven in het hout, die hier en daar zeer prominent zijn, worden in een omgeving van hoogglans wit imposante blikvangers. Bijna doen ze denken aan abstracte kunst.

Maar ook de combinatie van zwarte tegels of wanden en witte werkbladen en fronten spreekt een opvallende creatieve taal. Keukens krijgen een hoogwaardige, exclusieve uitstraling door het samenspel van wit en goud of wit en zilver. Deze spannende combinatie geeft de keuken een vleugje neo-glamour mee.

Houten keukens

Houten keukens in combinatie met wit

Houten keukens

Hout speelt met hoogglansMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.