Deel 1: In 6 stappen naar een perfecte keuken - Stap 1 tot en met 3

Stap 1/6

Eerst wordt uw ruimtelijke situatie geïnventariseerd

U denkt erover een nieuwe keuken te kopen of hebt al besloten dit te doen? Vertrouw dan vanaf het begin op perfect advies en minutieuze planning – tenslotte wilt u jarenlang plezier hebben van uw keuken. Daarbij hoort dat uw ruimtelijke situatie direct vanaf het begin exact wordt opgemeten, inclusief de plaats en hoogte van uw ramen en de planning van een optimale indeling van de ruimte. Samen met u zorgen de vakmensen van MHK KeukenExpert ervoor dat dit met grootste zorgvuldigheid gebeurt – graag ook direct bij u thuis.

Stap 2/6

We letten op een optimaal verloop van keukenwerkzaamheden

Vriendelijkheid en vakkennis zijn voor goed opgeleide verkopers een eerste vereiste. De specialisten van MHK KeukenExpert nemen veel tijd voor u en luisteren precies naar uw wensen, gewoonten en voorkeuren. Want de mens moet zich niet aan de keuken aanpassen, maar omgekeerd: als bij de planning van de keuken geen rekening met de ergonomie wordt gehouden, kan dit tot rugklachten, hoofd- en gewrichtspijn leiden. Comfortabele werkhoogtes, korte afstanden, geen onnodige handelingen – daar houden we allemaal rekening mee.

Makkelijke bediening en een hoge mate aan comfort

Een goede adviseur probeert erachter te komen welke gewoonten zijn klanten hebben en ontwikkelt aan de hand daarvan individuele oplossingen. Daarbij wordt rekening gehouden met belangrijke aspecten, bijvoorbeeld: Welke lichaamslengte hebben de personen die in de keuken leven en werken? Hoe kan de beschikbare ruimte niet alleen in visueel, maar ook in ergonomisch opzicht optimaal worden gebruikt? Met welk luchtafvoersysteem moet rekening worden gehouden? En wat dacht u van innovatieve opbergsystemen en echte ruimtewonderen? Alles wordt tot in het detail besproken – zo'n uitgebreide service vindt u alleen bij MHK KeukenExpert.

Stap 3/6

We maken het concreet: kleuren, vormen en sfeer...

Een ding is zeker: de keuzemogelijkheden binnen de keukenmarkt zijn tegenwoordig zo gigantisch dat professionele ondersteuning onmisbaar is geworden. MHK KeukenExpert neemt de tijd voor uw wensen, verrast telkens weer met uitgekiende ideeën en stelt samen met u een uniek meesterwerk samen. Bovendien laten wij u vele verschillende uitvoeringen, prijs- en kwaliteitsverschillen zien en leggen de daarbijbehorende vooren nadelen uit.

Want nadat de functionele eisen zijn vastgelegd, staat onze adviseur open voor uw vormgevingswensen: Welke kleuren en materialen moeten worden gebruikt? Wilt u accenten plaatsen door middel van speciale lichttechnieken? Tenslotte gaat het ook om de vraag hoe men elegantie, speelsheid en exclusiviteit binnen een moderne keuken tot een tijdloos mooi geheel kan verbinden. Zo ontstaat een totaal nieuw hart van uw woning – en een 100% unieke keuken die u zeker nergens anders zult zien.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.