Deel 2: In 6 stappen naar een perfecte keuken - Stap 4 tot en met 6

Stap 4/6

Op de computer kunt u nu zien hoe uw individuele ideeën samen een geheel gaan vormen

U hebt een unieke keuken gepland, maar u wilt hem eerst zien voor u hem bestelt? MHK KeukenExpert beschikt over geweldige planningsprogramma's waarmee we u op de computer gelijk een realistische indruk kunnen geven, hoe de keuken er straks bij u thuis uit gaat zien. Hierdoor ontstaat de keuken driedimensionaal op het scherm en krijgt u een soort foto van uw toekomstige keuken te zien, voordat deze echt wordt ingebouwd.

Een eerste realistische indruk van uw nieuwe keuken Kleuren, stijl en uitrusting kunnen met één druk op de knop worden gewijzigd: Wilt u de keuken in beukenhout of hoogglans? Of liever met afgeronde hoeken en in het blauw? Of bekijkt u uw keuken eens bij daglicht of in het donker. U kunt hem zelfs compleet inrichten met pannen, glazen en planten. Op deze manier is het veel eenvoudiger een nieuwe droomkeuken te kiezen dan vroeger in de tijd van eenvoudige technische tekeningen. Bovendien kunnen vormgevingswensen eenvoudig worden gewijzigd en kan het resultaat direct worden bekeken. Want als u een keuken koopt, moet u zich al in de winkel precies kunnen voorstellen hoe hij eruit gaat zien – alleen dan hebt u echt een idee wat er straks bij u thuis komt te staan.

Stap 5/6

De planning is voltooid! Voilà: uw virtuele droomkeuken

Zo zou uw droomkeuken er bij u thuis na inbouw uit kunnen zien! Niet persé zoals op het voorbeeld rechts, maar precies zoals u hem graag wilt hebben – dat maakt onze collega de computer voor u mogelijk. MHK KeukenExpert is namelijk niet meer afhankelijk van potlood, millimeterpapier en liniaal, maar presenteert de nieuwe keuken als 3D afbeelding op het scherm, precies volgens uw criteria. Bevalt de keuken u zo? Wilt u de keuken nog eens vanuit een ander perspectief bekijken? Bepaal de laatste details – daarna kunt u zich verheugen op de laatste stap.

Stap 6/6

En wij beloven: uw perfect geplande keuken wordt net zo perfect geleverd en ingebouwd

Advies, planning, levering, montage – het klantenserviceteam van MHK KeukenExpert werkt hand in hand en staat onze klanten altijd graag met raad en daad terzijde, natuurlijk ook nog jaren na aankoop van de keuken. Daarbij nehmen wij betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken uiterst serieus: een punctuele en snelle levering horen net zo tot onze prioriteiten als de vakkundige en nauwkeurige montage. Desgewenst kunnen wij zelfs de gehele organisatie van de voorbereidende werkzaamheden voor u regelen.

Wij staan voor u klaar – ook jaren na aankoop van de keuken
Natuurlijk hoort daar ook de uitwisseling van elektrische apparatuur en werkbladen bij evenals het afbouwen en afvoeren van uw oude keuken. En uiteraard leveren wij ook op zaterdag. Overigens: ook als u uw bestaande keuken wilt moderniseren en hem een nieuw uiterlijk wilt geven, is MHK KeukenExpert de beste keuze. Geheel volgens het devies: de beste keuken tegen de beste prijs – en altijd met de beste service.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.