Keukeninspiratie

Twee voorbeelden van eigentijdse en levendige Keukens

Waar zijn de vensters en hoe kan de natuurlijke lichtinval geïntegreerd worden in een geslaagd lichtconcept? Hoe moeten de functiezones worden ingericht om de loopafstanden zo kort mogelijk te houden? Allemaal vragen waarover grondig moet worden nagedacht en die in een professionele planning moeten worden omgezet. Zo ontstaan oplossingen als deze, doordacht tot in het kleinste detail. Privékeukens die ook het hart van elke beroepskok sneller doen kloppen.

Keuken 1: Elegante gestroomlijnde keuken

Wie ook thuis een professionele keuken wil, doet hiervoor het best een beroep op professioneel advies. De juiste planning is immers van essentieel belang. De verschillende functiezones moeten duidelijk gedefinieerd zijn, met optimale loopafstanden en een technische inrichting die aan professionele eisen voldoet. De keuken op deze bladzijde is hiervan het perfecte voorbeeld. Formele en strakke lijnen, grote werkbladen, hoogwaardige oppervlakken en discrete technische hoogstandjes. Alle voorwaarden zijn vervuld om ook thuis professioneel te koken.

‘De hoge mate van functionaliteit was voor mij heel belangrijk. En mijn vrouw was zeer te spreken over de perfecte integratie van mijn ‘hightech kookeiland’ in onze woonomgeving.’ Daarvoor was natuurlijk heel wat planning nodig. Maar het resultaat loont absoluut de moeite! Een optimaal ruimtegebruik tot in de kleinste details gekoppeld aan een perfect harmonieus totaalbeeld.

Keuken 2: Veel opbergruimte met een rustiek tintje

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en voorkeuren. Dankzij een professionele planning en perfect vakmanschap is vandaag de dag alles mogelijk. Zo ontstaan keukens die zich terecht ontwikkelen tot het middelpunt van menige woning.

‘Wij ontvangen graag gasten en koken veel samen. Daarom wilden we een open keuken met warme houtaccenten en een licht rustieke uitstraling.’ Het resultaat? Perfect geslaagd, zoals u zelf kunt zien. In deze gezellige keuken mocht het echter ook niet ontbreken aan hoogwaardige technische oplossingen. Geen enkel probleem, ook hier gaan alle wensen in vervulling. Nog van essentieel belang bij dergelijke open keukens: een krachtig verluchtingssysteem dat garant staat voor een aangenaam leefklimaat in de keuken.

Professionele planning

Ongeacht de gekozen stijl, presentatie of uitwerking: professionele planning en ondersteunend advies zijn een absolute noodzaak om te komen tot in het kleinste detail doordachte oplossingen.

Elegante gestroomlijnde keuken

Keukeninspiratie

Professioneel werkblad

Keukeninspiratie

Grote werkvlakken

Keukeninspiratie

Veel opbergruimte met een rustiek tintje

Keukeninspiratie

Gedetailleerde planningMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.
Bloksma Keukens Leimuiden BV