Materiaalhulp: Keukenfronten

Laat uw keuken weer glanzen

Ongeacht of uw keuken nieuw is of al einige jaren trouwe dienst heeft bewezen, een stralend uiterlijk doet het kookplezier in elk geval stijgen. We hebben voor u enige tips voor het onderhoud van keukenfronten op een rijtje gezet.

Van welk materiaal uw keukenfront ook is gemaakt, het volgende advies geldt voor alle oppervlakken: gebruik geen harde of schurende spons of schurende reinigingsmiddelen. Daarmee bespaart u het materiaal en uw handen.

Diversiteit in keukenfronten

  • Houten fronten

Met een vochtige doek schoonmaken (niet nat, het water kan in de voegen komen en het hout laten werken) en droog afnemen. Vervuilingen niet laten indrogen en condens van bijvoorbeeld het afgieten van pasta, snel afvegen.

  • Kunststof fronten

Met een beetje spoelmiddel, warm water en een zachte doek zorgvuldig schoonmaken – zijn uw keukenfronten weer schoon.

  • Hoogglanslakfronten

Niet drogen of met microvezeldoekjes schoonmaken, bij hardnekkige vervuilingen helpt glasreiniger. Zemen of stofvrije poetsdoeken zijn ook goed geschikt. Bij hoogglans lakfronten kunt u ook een mild autopoetsmiddel of watten gebruiken.

Heeft u verdere vragen over het onderhoud van uw keukenfronten? Dan helpen wij of onze medewerkers u graag. Misschien wilt u ook de keukens bij ons bewonderen. De showroom van de MHK KeukenExpert heeft een ruime keuze!

Keukenfronten

KeukenfrontenMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.