Orde op zaken in de keuken

Systematisch opbergen

Van de garde en de pannen tot en met het pakje meel; in een keuken moeten heel wat benodigdheden worden opgeborgen. Hoe groter het huishouden, hoe groter de uitdaging om orde op zaken te houden in de keuken. Wanneer al bij de planning van de keuken  rekening wordt gehouden met de opbergmogelijkheden, heeft u in de uiteindelijke keuken geen ruimtegebrek. Er zijn echter ook mogelijkheden voor latere inbouw die uw MHK KeukenExpert u graag laat zien.

Opbergruimte, ook in de kleinste keuken

Functiezuilen

Functiezuilen kunnen in een kast geïntegreerd, maar ook vrij in een ruimte worden gemonteerd. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld de zuil tussen vloer of werkblad en plafond te plaatsen. Op weinig vierkante meters hebt u alles binnen bereik. De elementen kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd en zijn bij veel modellen traploos in hoogte verstelbaar. Sommige zuilen zijn voorzien van draaimanden.

Relingsystemen

Waarom zou je iets opbergen dat er mooi uitziet en ook nog eens vaak wordt gebruikt? Keukenrol, pennenblok en klein keukengerei krijgen met een relingsysteem een perfecte plek. Zelfs voor kruidenpotjes zijn speciale relingsystemen verkrijgbaar. Afhankelijk van de kleur van uw keuken zijn er systemen in glanzend of mat chroom, roestvrij staal, aluminiumkleurig, goudkleurig en andere varianten verkrijgbaar. Wanden en nissen worden optimaal benut.

Uittrekkasten en manden

Voor elke kastgrootte heeft uw MHK KeukenExpert het ideale mandensysteem. Dankzij de volledig uittrekbare rails hebt u ook een goed overzicht over diepe manden. In de manden kunt u vervolgens bestekbakken, voorraadbakjes en vele andere opbergmogelijkheden monteren.

Met orde op zaken in de keuken wordt het koken nog leuker en gaat het nog sneller.

Orde op zaken in de keuken

In een keuken moeten heel wat benodigdheden worden opgeborgen

Orde op zaken in de keuken

Met orde op zaken in de keuken wordt koken nog leukerMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.