Ruim plaats voor genieten

Middelpunt van het woongenot

Nog maar 30 jaar geleden was de keuken vooral ingericht voor koken en werken. De keuken werd niet echt als deel van de woonruimte gezien. Maar gedurende de laatste dertig jaar is de rol van de keuken geheel veranderd. Een verandering die goed te zien is aan het ontwerp van de keuken. Terwijl in de jaren tachtig de keukenwereld nog gedomineerd werd door rustiek eiken modellen, werd de keukenstijl van de jaren negentig eerder gekenmerkt door licht houten meubilair.

In het nieuwe millennium werden nieuwe, open concepten steeds populairder. Met buffetkasten en kookeilanden werd een grotere mate van huiselijkheid gecreëerd. Deze trend zet zich duidelijk voort in de huidige keukens.

Samen beleven

Individualiteit, kwaliteit en hoge functionaliteit: De keukenmodellen 2012 staan geheel in het teken van een veelzijdige vormgeving en talrijke innovaties. Ze bewegen zich steeds verder van een keuken als werkplek naar een keuken als woonvertrek. Samen beleven is het motto dat van de keuken een plek maakt voor urenlange gezelligheid met familie en vrienden.

In open ruimten kan bijvoorbeeld een eiland worden geïntegreerd. Dat levert veel plaats op, zodat ook in gezelschap prettig kan worden gekookt. Met bijpassende barkrukjes kan het kookeiland ook dienst doen als praktische eethoek. Een belangrijke component van een open keuken is overigens het licht: Dat draagt aanzienlijk bij aan de sfeer van een ruimte en kan de keuken een warme, maar ook mysterieuze uitstraling geven.

Ruim plaats voor genieten

Middelpunt van het woongenot

Ruim plaats voor genieten

Individualiteit, kwaliteit en hoge functionaliteitMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.