Sla uw slag met een showroomkeuken

De voordelen van een hoogwaardige showroomkeuken

Bij de professionele keukenvakhandel kunnen potentiële klanten mooie keukens bekijken om hun eigen ideeën vorm te geven. Ongeacht of het nu om een paar opgestelde showroomkeukens gaat of om een grote keukenshowroom van honderden vierkante meters; een bezoek aan de vakhandel loont altijd. Niet alleen voor keukenkopers die waarde hechten aan service, maar ook voor hen die op zoek zijn naar een koopje.

De kleine en grote keukenshowrooms van MHK KeukenExpert tonen klanten steeds weer nieuwe, inspirerende trends en verschillende keukenwerelden. Om plaats te maken voor nieuwe keukenmodellen moet de verkoper showroomkeukens in de showroom verkopen. Dat is uw kans als u een nieuwe keuken zoekt met flink wat voordeel. Weet u welke voordelen de aanschaf van een showroomkeuken met zich meebrengen?

De voordelen van showroomkeukens

  • Prijs: een duidelijk verkoopargument is natuurlijk een aantrekkelijk geprijsde keuken die in het gunstigste geval slechts enkele weken of maanden oud is en de voor de fabrikant kenmerkende kwaliteit heeft.
  • Transparantie: u ziet direct wat u koopt, hoe de nieuwe keuken werkt en hoe u de keuken in de toekomst kunt gaan gebruiken.
  • Flexibiliteit: uw MHK KeukenExpert weet dat een showroomkeuken niet altijd zonder aanpassingen in uw woning kan worden geplaatst. Wanneer de aansluitingen passen en de keuken enigszins aangepast kan worden, kunnen in overleg de benodigde accessoires en keukenkastjes veranderd worden. Zo kan bijvoorbeeld het werkblad worden ingekort. Het juiste advies over de geschikte apparatuur spreekt uiteraard voor zich.
  • Snelheid: de levertijd van de fabrikant komt te vervallen. U kunt vrijwel direct over uw nieuwe keuken beschikken, zodra uw verkoper de keuken kan demonteren.
  • Service: bij MHK KeukenExpert krijgt u uitgebreide service rond uw nieuwe keuken. Uitgebreid advies en, desgewenst, levering en plaatsing horen hier uiteraard ook bij.

Voor keukenkopers die niet gebonden zijn aan de vorm en grootte van de keuken is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de afgeprijsde showroomkeukens.

Showroomkeukens

Modelkeukens in de showroom

Showroomkeukens

Showroomkeukens zijn aantrekkelijk geprijsde kwaliteitskeukens

Zitat Beginn

Tip van de expert:

Wanneer u belangstelling heeft om een showroomkeuken te kopen, zorg dan dat u de juiste afmetingen weet. Dan kunt u dit direct met de specialist van MHK KeukenExpert bespreken of de keuken past. Mocht u geen afgeprijsde showroomkeukens zien, kan het de moeite waard zijn om even navraag te doen bij de keukenadviseur. Misschien zijn er al plannen voor een nieuwe showroom en kan de adviseur u een aantrekkelijk voorstel doen.

Zitat Ende


MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.