Hightech gootstenen

Aan de bron

Zonder water zou ook de beste kok met lege handen staan. Om makkelijk om te gaan met het natte element hebben de keukenontwerpers heel wat slimme oplossingen bedacht voor de kranen en gootsteenbekkens. Bijvoorbeeld tappunten bij het fornuis, zodat men de pan kan vullen met water voor bouillon of noedels zonder die van de gootsteen naar de kookpit te hoeven slepen.


Praktisch zijn ook de douchekranen die men aan een slang kan uittrekken voor het wassen van groente of sla. Verfrissend zijn ook de eengreeps mengkranen die met de elleboog te bedienen zijn.

Functionele schoonheden

De bekken van de moderne gootstenen zijn wonders van veelzijdigheid. Uitneembare zeven of platen voor het uitlekken van fruit of groente besparen plaats, doordat er geen vergiet meer in de weg staat. Wie ervaring heeft met de verkrampte inspanningen die vroeger nodig waren voor het afwassen van een grill, braadslee of bakblik zal blij zijn met het grote, diepe bekken, waarin men het kookservies zonder moeite kan neerleggen en afdouchen.


Deze fraaie functionaliteiten zijn verkrijgbaar in zeer diverse materialen: van roestvrij staal in mat of hoogglans, kleurige kunststof, onverwoestbaar Corian, evenals aanrecht naadloos geproduceerd tot en met hard keramiek in laboratoriumkwaliteit. Prachtig mooi: marmer en graniet uit één stuk gemaakt.

Gootstenen zijn wonders van veelzijdigheidMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.