Kranen en gootstenen klaar voor de start

En…. water!

Voor kranen wordt roestvrij staal terecht als de klassieke keuze beschouwd. De voordelen zijn talrijk. Het materiaal kan verwerkt worden tot klassieke, tijdloze ontwerpen, is roestvrij, voedselveilig en hygiënisch. Het is eenvoudig in het onderhoud door de vlekbestendige, zuurbestendige en lichtbestendige eigenschappen. En wat voor kranen bijzonder belangrijk is: Ze moeten aan strenge hygiënische eisen voldoen, omdat ze in ieder huishouden het belangrijkste drinkwatertappunt zijn. Daarom is een eenvoudige bediening hier van bijzonder belang.

De kranen moeten enigszins draaibaar zijn en de waterstraal moet het gehele gootsteenoppervlak kunnen bereiken. Als extra accessoires zijn hiervoor ook uittrekbare vaatdouches, bevestigd op een flexibele waterslang. Een belangrijk criterium zal zeker ook het ontwerp van deze onmisbare keukenhulp zijn. Een fraaie kraan is altijd een van de blikvangers in een fraaie keuken.

Kranen voor zeer functionele gootstenen

Keramiek is natuurlijk ook een erkend materiaal voor zeer functionele gootstenen. Villeroy & Boch heeft ook hierin een aantrekkelijke collectie. De oppervlakken voelen prettig aan. De fraaie uitstraling is het gevolg van de kleurechte tinten.

Uiteraard bezit dit hoogwaardige materiaal ook de voor keukentoepassingen noodzakelijke stoot-, slag- en krasvastheid. Ook zuren of logen die in het huishouden gebruikt worden, laten geen sporen achter. Roestvrij staal wordt toegepast door Reginox in de vlakinbouwgootsteen Texas. Een origineel ontwerp, uitgevoerd met materiaal van hoge kwaliteit. Deze aantrekkelijke spoeleenheid is een fraai stukje inspiratie en kwaliteit en vormt de perfecte aanvulling op ieder hoogstaand keukendesign.

Kranen

Fraaie kranen zijn altijd een blikvangerMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.