Keuze van aanrechtbladen

Individueel en duurzaam

U bent uniek, net als de keuken die het beste bij u past. Dankzij de fabrikanten uit onze aanrechtbladenexpositie is elk aanrechtblad een perfect verwerkt werkblad. De vele verschillende materialen, oppervlakken en decoraties vormen een aanvulling op elke stijl.
Van graniet en glas tot massief hout of de veelzijdige en geliefde laminaatwerkbladen: voor elk budget en elke werkwijze is er een geschikt aanrechtblad. Arte, Dekker en vele andere ervaren partners maken het mogelijk.

Mooi en duurzaam, een keukenleven lang

Samen met uw deskundige adviseur overweegt u de voors en tegens bij de keuze van een aanrechtblad. Veel klanten willen graag een hitte- en vlekbestendig aanrechtblad, maar ook akoestische eigenschappen kunnen een rol spelen. Wist u dat er ook wat betreft de dikte en afkanting van een aanrechtblad van één soort materiaal eindeloos veel variaties mogelijk zijn? Wij houden het overzichtelijk voor u. Voor advies kunt u bij ons terecht.

Uw MHK KeukenExpert past het gewenste aanrechtblad tijdens de planning van de keuken aan uw nieuwe keuken aan en monteert het uiterst nauwkeurig, net als keukenmobilair, verlichting en elektronische apparatuur. Uw keukenspecialist geeft u ook graag waardevolle tips over het schoonmaken en onderhouden van uw werkblad. Want MHK KeukenExperts weten dat ook hygiënische eigenschappen van een aanrechtblad een grote rol voor u spelen.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Gebr. van der Hulst V.O.F.
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.