Keukenadvies

Vakkundig en creatief

De MHK KeukenExperts nemen ruimschoots de tijd voor keukenadvies. Het hangt namelijk van de kwaliteit van het keukenadvies af of u nog jaren tevreden zult zijn met uw keuken. Keukens moeten zowel op de wensen als de behoeften en werkprocessen van de gebruikers zijn afgestemd.

Bij de MHK KeukenExperts eindigt het keukenadvies niet bij het bepalen van vormen, materialen en kleuren. Ook advies over geschikte elektronische apparatuur, van magnetron tot koelkast, hoort bij de service. We letten hierbij speciaal op energie- en waterbesparende apparaten.

Kortom

Met hulp van een vakkundige keukenadviseur vindt u apparaten die passen bij uw persoonlijke levensstijl en kookgewoonten. De professionals van onze speciaalzaken beschikken over uitgebreide vakkennis en creativiteit als het op keukens aan komt. In combinatie met moderne keukenplanning kunnen we onze bezoekers altijd een perfect toegesneden keukenadvies garanderen.

Desgewenst kunnen we u thuis adviseren. Het is gemakkelijker om de situatie ter plaatse te bekijken. Hiervoor neemt u contact op met een van onze speciaalzaken. Zoek hier uw plaatselijke MHK KeukenExpert en maak meteen een afspraak.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

WST Keukens BV
van Westen Keukens B.V.
Van Leeuwen Keukens en Badkamers Hillegom BV
Koken+Baden Breukelen
Weba Design Bilthoven BV