Keukenmontage

Tijdig en nauwkeurig

Wanneer voor de nieuwe keuken is besloten, is professionele keukenmontage essentieel. Wie zijn droomkeuken aanschaft bij onze experts, hoeft de Gouden Gids niet ter hand te nemen. Ook na aanschaf van de keuken helpen de MHK KeukenExperts u verder.

Nog voordat we beginnen met de keukenplanning, nemen we de maten op, zodat alles later past. Zo nauwkeurig werken we uiteraard ook bij de keukenmontage: onze vakmensen bouwen keukens niet alleen snel en schoon op, maar ze installeren ook meteen alle nodige water- en elektra-aansluitingen. Er wordt vakkundig en eenvoudig gewerkt, zodat u zich meteen thuis voelt in uw nieuwe keuken. Gekwalificeerde meubelmakers zorgen eventueel voor speciale onderdelen, zoals bovenkasten of inbouwelementen.

Keukenmontage tegen een eerlijk tarief

Onze klantenservice eindigt echter nog lang niet na de overdracht van de keuken. Ook na de keukenmontage staan we altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor vragen over bediening, speciale service of garantiegevallen.

Zelfs na jaren, als u uw keuken wilt moderniseren of renoveren, kunt u bij ons terecht voor inspirerend advies en daadkrachtige ondersteuning. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor keukens van de MHK KeukenExperts, maar ook in geval van reeds bestaande keukens. Bij het keukenadvies ontvangt u een eerlijke en nauwkeurige berekende offerte .MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

WST Keukens BV
van Westen Keukens B.V.
Van Leeuwen Keukens en Badkamers Hillegom BV
Koken+Baden Breukelen
Weba Design Bilthoven BV