Keukenplanning

Modern en doordacht

U kunt uw keuken stap voor stap zien ontstaan, niet pas bij de montage, maar al bij de keukenplanning door onze vakkundige adviseurs in de MHK KeukenExpert-speciaalzaken.

Fotorealistische weergaven bieden een zeer werkelijkheidsgetrouwe keukenplanning. Ook materialen worden zo echt weergegeven dat ze aangeraakt lijken te kunnen worden. In uw nieuwe keuken mogen hoogwaardige huishoudelijke apparaten zoals een afwasmachine, enzovoort, niet ontbreken. Bijna elk merkapparaat en elke frontkleur kan in de fotorealistische planning van uw keuken worden geïntegreerd. U kunt zich voorstellen hoe uw complete keuken er bij u thuis uit zal zien.

Met de software is het mogelijk om een optimale oplossing te vinden voor het gebruik van het keukengedeelte, ook in lastige situaties en bij speciale wensen. Alle keukens kunnen volledig individueel wat functionaliteit en uiterlijk betreft worden gepland zoals de nieuwe keuken er bij u thuis uit zou zien. Wijzigingen en uitbreidingen kunnen met behulp van een computerondersteunde keukenplanning snel worden aangebracht.

Uw keukenplanning, uw keus

Van strakke trendkeukens en tijdloze modellen tot keukens van massief hout en landelijke keukens, met ons planningsprogramma is elke keuken mogelijk. Inspiratie vindt u gratis in onze keukenshowroom.

Zo krijgt u niet alleen een professioneel geplande keuken, maar hebt u tijdens het planningsproces ook het goede gevoel de juiste keuze te maken wat uw nieuwe keuken betreft. En als u niet meteen wilt beslissen, kunt u de beelden van uw nieuwe keuken ook rustig mee naar huis nemen.MHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

Weba Design Bilthoven BV
Verdonk Keukens
Koken+Baden Breukelen
Keukenstudio Stoof V.O.F.
Tonies Keukens BV