Onze visie

Keukens héél individueel

"Op elk potje past een deksel": dat geldt ook bij het aanschaffen van een keuken. Het past in de visie van de MHK KeukenExperts om voor elke klant een persoonlijke oplossing te vinden. Niet alle keukens zijn ten slotte geschikt en niet alle service is goede service. Wij zetten uw wensen om in een keuken en dat doen we creatief en op basis van jarenlange ervaring.

De MHK KeukenExperts werken wat producten betreft samen met gerenommeerde partners. Van keukenmeubilair en huishoudelijke apparatuur tot passende accessoires, we werken uitsluitend samen met merkfabrikanten die voldoen aan uw en onze eisen.

Onze visie is uw garantie voor:

  • uitstekende, stabiele kwaliteit,
  • persoonlijke service met alles "erop en eraan",
  • professionele planning op maat,
  • billijke prijzen door het gezamenlijke inkoopbeleid van de MHK KeukenExperts

We begeleiden u vanaf uw bezoek aan onze keukenshowroom en het adviesgesprek tot aan de gebruiksklare keuken. We geven er de voorkeur aan de planning tot in de kleinste details aan uw wensen te laten voldoen. Zo weet u wat u koopt.

Kwaliteit, een keukenleven lang

Uw keuken vergt een langdurige investering. De MHK KeukenExperts staan ook in de jaren na de aanschaf klaar om uw keuken in topconditie te houden. We zijn ook bereid uw keuken te vernieuwen. Klantvriendelijke service in combinatie met hoogwaardige merkproducten, dat is onze visie en de basis voor langdurig succes.

Onze visie

Onze visieMHK Keukenexpert

Waar vindt u ons

Krachtige partners

WST Keukens BV
van Westen Keukens B.V.
Van Leeuwen Keukens en Badkamers Hillegom BV
Koken+Baden Breukelen
Weba Design Bilthoven BV