Tonies Keukens BV in OSS.
Tonies Keukens BV
Oude Molenstraat 50-54
5342 GD OSS
Telefoon: 0412-642627
Fax: 0412-644453
www.tonieskeukens.nl
Openingstijden
  • MaandagMa gesloten
  • DinsdagDi 9:00 - 18:00 Uur
  • WoensdagWo 9:00 - 18:00 Uur
  • DonderdagDo 9:00 - 21:00 Uur
  • VrijdagVr 9:00 - 18:00 Uur
  • ZaterdagZa 9:00 - 16:00 Uur
  • ZondagZo gesloten

Keukenshowroom in OSS

Tonies Keukens, Sanitair & Tegels heet u van harte welkom.

Zowel de keuken als de badkamer spelen een prominente rol in ons leven. Het gaat om comfort, woongenot, functionaliteit en rust. Maar ook om een investering waar u vele jaren plezier van wilt hebben. Daarom creëren we bij Tonies Keukens, Sanitair & Tegels al meer dan dertig jaar unieke, bijzondere ontwerpen aan de hand van uw persoonlijke stijl en dragen we volledig zorg voor de installatie ervan.

Wij zijn namelijk overtuigd dat een professionele keukenzaak een totaalservice moet aanbieden. Wij verzorgen, indien gewenst, het hele traject: van sloop van uw oude keuken of badkamer tot volledige inbouw, installatie en aansluiting van uw nieuwe keuken of sanitair. Mét nazorg, want we willen dat u tevreden bent en blijft. En u jarenlang kunt genieten van overheerlijke gerechten uit uw smaakvolle keuken of heerlijk tot rust komt in uw sfeervolle badkamer.

Wij zijn gevestigd in het historisch centrum van het Noord-Brabantse Oss, maar staan uiteraard klaar voor iedereen uit de omgeving. Want of u nu in Maren-Kessel, Ravenstein of Veghel woont: bij Tonies Keukens, Sanitair & Tegels slaagt u altijd.

Het nieuwe Keukenmagazine!

Het gloednieuwe Keukenmagazine staat boordevol kook- en keukeninspiratie, tips en tricks van professionals, culinaire reizen, verrassende interviews, creatieve oplossingen en hedendaagse trends.

Vraag aan
 
Jaar ervaring
 
Keukenadviseurs
 
Showroomkeukens
Afspraak maken
* Verplichte velden