van Westen Keukens B.V. in HEERHUGOWAARD.
van Westen Keukens B.V.
Nijverheidsstraat 12
1704 RA HEERHUGOWAARD
Telefoon: 072-5347164
Fax: 072-5347165
www.heerhugowaard.mhkkeukenexpert.nl
Openingstijden
  • MaandagMa gesloten
  • DinsdagDi 9:30 - 17:30 Uur
  • WoensdagWo 9:30 - 17:30 Uur
  • DonderdagDo 9:30 - 17:30 Uur
  • VrijdagVr 9:30 - 17:30 Uur
  • ZaterdagZa 10:00 - 17:00 Uur
  • ZondagZo gesloten

zondag: koopzondagen

Keukenshowroom in HEERHUGOWAARD

Welkom bij Van Westen Keukens, een familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring in keukens en bekend in de regio Noord-Holland/West-Friesland als dé keukenspecialist in de breedste zin van het woord. Gekscherend zeggen we zelf wel eens met een knipoog: "niet de grootste, wel de beste'.

Wanneer u nadenkt over een nieuwe keuken, heeft u natuurlijk bepaalde ideeën en eisen. U wilt een stijl die aansluit op uw levensstijl, apparatuur die voldoet aan uw kwaliteitsstandaard en genoeg werkruimte om uw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. Bij Van Westen Keukens begrijpen we dit als geen ander en daarom richten we ons volledig op uw project.

Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren we u over de vele mogelijkheden die de hedendaagse keukenwereld kent. Deskundig advies, bijzondere ontwerpen en een professionele installatie en afwerking. Allemaal binnen uw budget en volledig naar uw smaak. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een renovatieproject, losse (inbouw)apparatuur of een nieuw werkblad. We denken graag met u mee.

Onze keukens ervaren? Kom dan naar onze inspirerende showroom in het Noord-Hollandse Heerhugowaard.

Het nieuwe Keukenmagazine!

Het gloednieuwe Keukenmagazine staat boordevol kook- en keukeninspiratie, tips en tricks van professionals, culinaire reizen, verrassende interviews, creatieve oplossingen en hedendaagse trends.

Vraag aan
 
Jaar ervaring
 
Keukenadviseurs
 
Showroomkeukens
Afspraak maken
* Verplichte velden