Pancakes bedropen met ahornsiroop en een flinke lik boter: beter kan het Canadese ontbijt niet beginnen. En het liefst aangevuld met spek, spiegeleieren en toast. Maar ook bagels -de lekkere broodjes…
Uitgebreid ontbijten? Nee, niet in Spanje . Daar eet men ’s morgens in een van de vele koffietentjes met een stuk gebak of een croissant naast hun café con leche, koffie met melk. Pas rond een uur of…
Met ruim 1.200 kcal (bijna de helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een volwassen man), wint het English breakfast met gemak de titel ‘voedzaamste ontbijt ter wereld’. Dit klassieke…
Zoals in veel zuidelijke landen, ontbijten ook de Italianen maar zelden heel uitgebreid. Op weg naar hun werk nemen ze vaak in hun vaste koffiebarretje een espresso of cappuccino met een Italiaans…
Op de bank wegdromen bij de reisverhalen van MHK KeukenExpert? Of inspiratie voor uw nieuwe keuken opdoen? Vraag dan ons gratis Keukenmagazine aan. Boordenvol culinaire reizen, keukeninspiratie en…
Miso-soep van visbouillon en sojaboonpasta hoort net zozeer bij het Japanse ontbijt als gekookte rijst. Tsukémono (ingemaakte groenten), natto (gefermenteerde sojabonen), een gebakken visje en een…