Keukenmagazine 2022

105 K E U K E N M A G A Z I N E 2 0 2 2 / / K O K E N & G E N I E T E N 1 Topklasse verlichting in de ovenruimte en een ruime keuze aan bedie- ningselementen: dat is natuurlijk Neff. 2 De hoofdfuncties van deze oven van Gaggenau stel je in via de twee draaiknoppen. Het touch display maakt het bedieningsgemak helemaal af. >> Een moderne oven beschikt over sensortechnologie en regelt automatisch de temperatuur voor het gewenste resultaat. SLIMME SENSOREN Ovens van nu maken gebruik van kunstmatige intelli- gentie: met behulp van sensoren en de beschikbare gegevens van vele duizenden bak- en braadprocessen spelen ze in op het gerecht in de ovenruimte. Zo laten ze ons niet alleen meer weten dat een gerecht klaar is, maar ook wanneer het klaar zal zijn. Daar- mee weet je wanneer het tijd is om met de bijgerechten, de saus of het voorgerecht te beginnen – of wat je ook maar in gedachten had. Ovens met sensortech- nologie leren altijd bij – online en via de eigen gerech- ten, of het nu gaat om een cake, het zondagse stoof- vlees, koekjes of een groenteschotel. Door voort- durend het vochtgehalte in de ovenruimte te meten, regelt de innovatieve sensortechnologie automatisch de temperatuur én de ovenstand: bovenwarmte, on- derwarmte of convectie. Ook braadthermometers zijn uitgerust met sensortechnologie en zijn geschikt voor diverse voedingsmiddelen. Ze zijn zelfs geschikt voor gebruik in combimagnetrons en ook leverbaar met stoomstootfunctie. 1 1 2 2

RkJQdWJsaXNoZXIy NjE5MzE=