Keukenmagazine 2024

105 IN DE KEUKEN 1 Gaggenau viert de keuken als open ontmoetingsplek. 2 Verborgen in het modernste design en naadloos en onzichtbaar geïntegreerd in het royale werkblad: deze volledig geïntegreerde inductiekookplaat is innovatie in optima forma. 3 Eén slimme led volstaat om het midden van het kookveld en de aanwezige restwarmte aan te geven. Zo wordt de keuken bij Gaggenau een uiterst veelzijdige ruimte. Perfect om voedsel te bereiden, te eten en te werken. En een ideaal communicatiecentrum. 4 + 5 Bij ovens is het instellen van een vaste temperatuur de normaalste zaak van de wereld. Bij het koken was dit tot nu toe niet aan de orde: de warmtetoevoer verloopt bij conventionele kookplaten immers altijd via een vermogensregeling. Siemens breekt echter met deze ongeschreven wet: naast de traditionele vermogensregeling kun je bij de nieuwe inductiekookplaten ook kiezen voor temperatuurinstelling. Daarnaast geeft de innovatieve „bakingSensor Pro“ je meer overzicht en nauwkeurigere regelmogelijkheden. BIJ INDUCTIEKOKEN MOET DE BODEM VAN DE PAN MAGNETISCH ZIJN OM DE ENERGIE TE GELEIDEN. 1 2 3 4 5

RkJQdWJsaXNoZXIy MjMwNzkzOQ==