Keukenmagazine 2024

Ook hongerig naar nieuwe ideeën voor je personal pleasure zone? Innovatieve ideeën maken de bereiding en inname van voedsel tot een ronduit zinnelijke ervaring. EELUSTOP- WEKKERS Zoete verleiding Naar Parijs voorbeeld produceert het oudste fabriekje van Berlijn al sinds 1880 zijn bekroonde truffels en pralines met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Verpakt in leuke, bonte doosjes – eventueel in de kleuren van de hoofdstad – zijn ze een genot voor oog en en gehemelte (vanaf ca. 10 euro, www.sawade.berlin/en/). STERK STAALTJE Pers en mixer in één apparaat: Met de hoogwaardige mixer „Flip & Juice“ veranderen groente, fruit, noten en meer lekkers in een handomdraai in romige of schuimende sapjes, smoothies, dips, sauzen en soepen (ca. 190 euro, www.philips.nl). (T)oploskoffie Instant koffie als noodoplossing? Dat was vroeger! De vlotte variant bestaat eindelijk ook in de beste Baristakwaliteit. En niet alleen als gewone zwarte koffie. Dankzij het geëxtraheerde aroma van highland arabicabonen en de glutenvrije vegan havermelk, maak je met een flinke scheut kokend water een heerlijke, (met schuim) bekroonde cappuccino (ca. 13 euro, www.blaek.coffee/en/). 6

RkJQdWJsaXNoZXIy MjMwNzkzOQ==