Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Harde Schelpen

Harde schelpen, lekkere hapjes

De bekendste zeevruchten zijn garnalen, mosselen, venusschelpen, Sint-Jakobsschelpen en oesters. Lees alles over deze schelp- en schaaldieren in onze blog.

verder lezen
Bioborrelen

Culinaire reizen: Bioborrelen bij onze oosterburen

Deze bioborrelaars in Duitsland en Oostenrijk bottelen de beste biologische dranken. Duurzame gin, wodka en bier met een ecologische voetafdruk.

verder lezen
Smaakmaker met pit: de chili

Smaakmaker met pit: de chili

Chilipeper is een smaakmaker met pit. Van extreem heet tot zoet en zacht. In deze blog lees je alles over de chilivrucht en hoe deze je culinair verrast.

verder lezen
Wereldse Ontbijsmaken

Culinaire reizen: Wereldse ontbijtsmaken

Ontbijten gebeurt overal ter wereld anders. Van mierzoet tot brandend heet. Lees in onze culinaire blog alle wereldse ontbijtrecepten en -smaken.

verder lezen

In 10 stappen naar uw droomkeuken

De aankoop van een nieuwe keuken vraagt veel denkwerk. Met dit 10-stappenplan van MHK KeukenExpert geniet u snel van uw droomkeuken. Lees snel de blog.

verder lezen
Galway Teaser

Culinaire reizen: Galway

Galway, de Ierse studentenstad vol culinaire verrassingen en hotspots én Culturele Hoofdstad 2020. Lees onze blog vol tips, pints, pubs en restaurants.

verder lezen
Natuurlijke materialien Teaser

Natuurlijke materialen in de keuken

Natuurlijke materialen brengen warmte en rust in uw keuken. Combineer hout met zwart of andere natuurkleuren. Modern, klassiek en landelijk. Lees de blog.

verder lezen
koealkast

Koel en vers

Verse producten horen bij een gezonde levensstijl. Met nieuwe technieken houden moderne koelkasten en vriezers deze vers. Lees erover in onze keukenblog.

verder lezen
monschau

Culinaire reizen: Monschau

Het knusse Monschau is de bakermat van mosterd in de Eifel. MHK KeukenExpert gaat op zoek naar het geheim van de mosterd tijdens deze culinaire reis.

verder lezen
Meer werkruimte in de keuken

Meer werkruimte in de keuken

Een opgeruimde en efficiënt ingerichte keuken zorgt voor veel meer opbergruimte en werkruimte. Lees in onze blog hoe u ook meer ruimte krijgt in uw keuken.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak