Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Vijf smaakvolle bestemmingen

Culinaire reizen: 5 smaakvolle bestemmingen

Bent u op zoek naar een smaakvolle, culinaire bestemming? Met authentieke gerechten, unieke ingrediënten, bijzondere smaken en heerlijke wijnen.

verder lezen
Met deze tips houdt u uw keuken schoon

Een schone keuken dankzij deze tips

Tips voor het schoonmaken van uw keuken. Houd uw keuken hygiënisch door deze regelmatig schoon te maken en te poetsen. Een schone keuken dankzij deze tips.

verder lezen
must-haves in de keuken

8 Magische must-haves in de keuken

Soms is het tijd voor een nieuwe keuken. Welke kleuren? Wat is de keukentrend van dit jaar? Bekijk alle 8 magische must-haves in de keuken voor dit jaar.

verder lezen
kindvriendelijk

Zo maakt u uw keuken kindvriendelijk

Maak uw keuken kindvriendelijk en voorkom ongelukken. Lees hoe u uw keuken kids-proof maakt, zodat uw kinderen veilig in de keuken kunnen zijn.

verder lezen
Inspirerend, anders, tijdloos mooi

Inspirerend, anders, tijdloos mooi

Het ontwerp en design van keukens verandert continu. Glazen panelen, ultradunne werkbladen en pastelkleuren. Lees alle keukentrends in onze blog.

verder lezen
Quality Time

Quality time in de keuken

De ideale keuken samenstellen als single of voor uw gezin? Lees hier alles over bijzondere keukenoplossingen, samenstellingen en materialen en kleuren.

verder lezen
Ontbijt, onze nieuwe liefde

Het ontbijt, onze nieuwe liefde

Ontbijten is gezond en wordt steeds hipper. Met ‘Das Brunch’ wordt de ontbijtcultuur steeds populairder. Lees alles over ontbijten in onze blog.

verder lezen
Harde Schelpen

Harde schelpen, lekkere hapjes

De bekendste zeevruchten zijn garnalen, mosselen, venusschelpen, Sint-Jakobsschelpen en oesters. Lees alles over deze schelp- en schaaldieren in onze blog.

verder lezen
Bioborrelen

Culinaire reizen: Bioborrelen bij onze oosterburen

Deze bioborrelaars in Duitsland en Oostenrijk bottelen de beste biologische dranken. Duurzame gin, wodka en bier met een ecologische voetafdruk.

verder lezen
Smaakmaker met pit: de chili

Smaakmaker met pit: de chili

Chilipeper is een smaakmaker met pit. Van extreem heet tot zoet en zacht. In deze blog lees je alles over de chilivrucht en hoe deze je culinair verrast.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak