Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Teaser Culinaire reizen: Mallorca

Culinaire reizen: Mallorca

Een culinaire reis over het Spaanse eiland Mallorca. Lokale restaurants, bodega’s en wijnmakerijen. Smaken van het grootste eiland van Balearen.

verder lezen

Zomerse gerechten uit eigen keuken

Op zoek naar zomerse gerechten? MHK KeukenExpert inspireert u met heerlijke recepten die passen bij zonnige dagen. Fris, gezond en smaakvol. Eet smakelijk!

verder lezen
Culinaire reizen: Sicilië

Culinaire reizen: Sicilië

Een culinaire wijnrondreis over het Italiaanse Sicilië. Ontdek de beste wijnen en wat er te doen is op Sicilië. Reis mee met ons MHK KeukenExpert blog.

verder lezen
Frankfurter Brett close-up

Frankfurter Brett - Deel twee

Koken zoals topkok Tjitze van Dam? Het kan met de Frankfurter Brett-snijplank die u helpt in de keuken. Bekijk de video en lees het MHK KeukenExpert-blog.

verder lezen

Slow living: Scandinavische stijl

Slow living in een landelijke keuken in Scandinavische stijl. Wij geven u tips om rust in uw keuken en interieur te brengen. Pastelkleuren en Scandi chic.

verder lezen

De slimme keuken

Slimme keukenapparatuur die u bedient via de app op uw smartphone. De smart kitchen is in opkomst. Lees er alles over in het blog van MHK KeukenExpert.

verder lezen

Culinaire reizen: Brussel

Lees alles over onze culinaire reis naar de chocoladehoofdstad van België, Brussel. Ontdek de beste Belgische chocolade en patisserieën in ons keukenblog.

verder lezen

Zwarte keukens: stoer en stijlvol

Hoogglans of matzwart? Industrieel of landelijk? Natuurlijke materialen? MHK KeukenExpert laat zien hoe stoer, stijlvol en trendy een zwarte keuken is.

verder lezen

Culinaire reizen: Sardinië

Lees alles over onze culinaire reis over het Italiaanse eiland Sardinië. Unieke wijnen, Sardijnse keukens en gerechten en authentieke dorpen en steden.

verder lezen

Frankfurter Brett - Deel één

Aan de Frankfurter Brette-snijplank hangt u diverse bakjes om uw ingrediënten en afval tijdens het koken te organiseren. Een onmisbare keukengadget.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak