Keukenblog
Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.
Showen of verstoppen?
Open kasten nemen steeds meer de plek in van bovenkasten. Lees alle voor- en nadelen van een open kast in de keuken.
verder lezenCulinaire reizen: Barcelona is meer dan tapas
Een stedentrip naar Barcelona is meer dan alleen tapas. Deze Spaanse stad heeft een wereldberoemde culinaire scene.
verder lezenZo houdt u uw koelkast fris
Lees onze tips om nare geurtjes uit de koelkast te verwijderen en om nare geuren te voorkomen. Zo blijft uw koelkast fris.
verder lezenZwart goud: de truffel
Lees alles over truffels en wat deze paddenstoel zo bijzonder maakt. Kijk hoe u deze lekkernij in uw eigen keuken kunt verwerken.
verder lezenCulinaire reizen: Intense smaken van Marrakech
Marokkaans eten en drinken is puur genieten. Culinair genieten in Marrakech. Vis, vlees, kruiden en pure ingrediënten.
verder lezenDe Japandi-keukenstijl
Welke materialen horen bij Japandi? Hoe maakt u een Japandi-keuken? Wat zijn Japandi-kleuren? Lees het in onze blog.
verder lezenBijzonder kerstgerecht
7-gangenkerstdiner, waarmee u iedereen verstelt doet staan. Volg de stappen van het recept en serveer dit gerecht met kerst.
verder lezenCulinaire reizen: Onbekende wijnlanden voor fijnproevers
Bent u nieuwsgierig naar onbekende wijnregio’s en wijnlanden? Lees onze culinaire blog vol bijzondere wijnen en landen.
verder lezenDe voordelen van koken op inductie
Door de hoge gasprijs, wordt koken op inductie steeds populairder. Lees hier alle tips en voordelen van inductiekoken.
verder lezenSous-vide koken kan iedereen
Sous-vide koken is een nieuwe manier van eten op gezonde wijze bereiden. En het is makkelijk en leuk om zelf te doen.
verder lezen