Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

Showen of verstoppen?

Showen of verstoppen?

Open kasten nemen steeds meer de plek in van bovenkasten. Lees alle voor- en nadelen van een open kast in de keuken.

verder lezen
Culinaire reizen: Barcelona is meer dan tapas

Culinaire reizen: Barcelona is meer dan tapas

Een stedentrip naar Barcelona is meer dan alleen tapas. Deze Spaanse stad heeft een wereldberoemde culinaire scene.

verder lezen
Zo houdt u uw koelkast fris - Weg met de nare geurtjes

Zo houdt u uw koelkast fris

Lees onze tips om nare geurtjes uit de koelkast te verwijderen en om nare geuren te voorkomen. Zo blijft uw koelkast fris.

verder lezen
Zwart goud: de truffel - Wat maakt deze paddenstoel zo bijzonder?

Zwart goud: de truffel

Lees alles over truffels en wat deze paddenstoel zo bijzonder maakt. Kijk hoe u deze lekkernij in uw eigen keuken kunt verwerken.

verder lezen
Culinaire reizen: Intense smaken van Marrakech

Culinaire reizen: Intense smaken van Marrakech

Marokkaans eten en drinken is puur genieten. Culinair genieten in Marrakech. Vis, vlees, kruiden en pure ingrediënten.

verder lezen
Japandi-keukenstijl: Een unieke mix

De Japandi-keukenstijl

Welke materialen horen bij Japandi? Hoe maakt u een Japandi-keuken? Wat zijn Japandi-kleuren? Lees het in onze blog.

verder lezen
Bijzonder kerstgerecht

Bijzonder kerstgerecht

7-gangenkerstdiner, waarmee u iedereen verstelt doet staan. Volg de stappen van het recept en serveer dit gerecht met kerst.

verder lezen
Onbekende wijnlanden voor fijnproevers

Culinaire reizen: Onbekende wijnlanden voor fijnproevers

Bent u nieuwsgierig naar onbekende wijnregio’s en wijnlanden? Lees onze culinaire blog vol bijzondere wijnen en landen.

verder lezen
De voordelen van koken op inductie

De voordelen van koken op inductie

Door de hoge gasprijs, wordt koken op inductie steeds populairder. Lees hier alle tips en voordelen van inductiekoken.

verder lezen

Sous-vide koken kan iedereen

Sous-vide koken is een nieuwe manier van eten op gezonde wijze bereiden. En het is makkelijk en leuk om zelf te doen.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak