Blijf op de hoogte met ons blog

Met ons Keukenblog volgt u alle keuken- en kooktrends op de voet en blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo schrijven we over innovatieve apparatuur, delen we bijzondere gerechten, nemen we u mee op culinaire reizen en geven we verschillende tips en trucs. We wensen u veel leesplezier.

De culinaire reizen de Kopenhagen

Culinaire reizen: Kopenhagen - Tips!

Reis mee langs 8 culinaire hotspots van Kopenhagen. Hier geniet u van de Scandinavische levenslust en vindt u bijzondere experimentele gerechten.

verder lezen
Culinaire Reizen: Kopenhagen

Culinaire reizen: Kopenhagen

Kopenhagen is een lust voor oog en smaak. Geniet van de nieuwe Scandinavische keuken, het knusse en gezellige centrum en bijzondere experimenten.

verder lezen
Keuken opknappen

Tips voor het opknappen van uw keuken

U bent uitgekeken op uw huidige keuken? Of uw huidige keuken is aan vervanging toe? In dit artikel geven we u een aantal tips waarmee u in een handomdraai uw keuken van een nieuwe look voorziet.

verder lezen
Open woonkeuken

Open woonkeuken

Een open woonkeuken is de verbinding tussen uw woonkamer en keuken. Lees in ons blog de mogelijkheden en hoe u zelf een sfeervolle open woonkeuken creëert.

verder lezen
De culinaire schatkamer van Andalusië

Culinaire reizen: Sevilla

Een culinaire reis door de Spaanse stad Sevilla. De parel van Andalusië en de culinaire schatkamer van het land. Ontdek de typische geuren en smaken.

verder lezen
Leefkeuken

Leefkeuken: het hart van uw woning

Een leefkeuken is het hart van uw woning. Met deze 10 tips creëert u zelf in eenvoudig een sfeervolle woonkeuken voor familie en vrienden. Lees meer.

verder lezen
Aan Tafel Teaser

Aan tafel!

Iets te vieren? Uitgebreid eten met familie en vrienden? Lees hier onze tips voor een goede voorbereiding in de keuken. Succes verzekerd!

verder lezen
Versproducten

Versproducten in keuken

DIY versproducten kweken in de keuken zijn enorm populair. Het geeft rust om gezond voedsel zelf te maken. Lees in ons keukenblog hoe u ermee begint.

verder lezen
Teaser Culinaire Reizen: Emilia Romagna

Culinaire reizen: Emilia-Romagna

Emilia-Romagna staat bekend om balsamicoazijn, Parmezaanse kaas, parmaham en heerlijke steden als Bologna, Ravenna en Parma. Culinaire reis door Italië.

verder lezen
Barbecuetips

Barbecuetips voor thuisblijvers

Barbecuetips voor de thuisblijvers tijdens de coronacrisis. Vier zomervakantie in eigen tuin en geniet van overheerlijke smaken en gerechten.

verder lezen
Keuken­magazine
Maak een afspraak